2024. április 28. - Valéria
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon23°

Kunhalmi: Mi szerettük és tiszteltük a Ferit, nem akartuk, hogy elmenjen

Rónai Egonnak picsogott a mérhetetlen MSZP politikusa.

A szocialisták társelnöke azt nem érti, miért kellett annak idején elhagyniuk a pártot Gyurcsány Ferencéknek, ha most a Demokratikus Koalícióval olyan szociáldemokrata fordulatot igyekeznek végrehajtani, amit az MSZP 2010 után meghirdetett. Kunhalmi szerint azzal, hogy a hazai baloldal akkor két pártra szakadt, olyan strukturális hátrányt okoztak, ami óriási előnyt adott a Fidesznek. 

Mi szerettük és tiszteltük a Ferit, nem akartuk, hogy elmenjen

– jelentette ki Kunhalmi Ágnes.

A szovjet lány úgy látja, valamilyen módon muszáj lesz újra egyesíteni a baloldalt, hogy fel tudják venni a versenyt ismét a Fidesszel szemben, az a versengés, amely azonban jelenleg zajlik az ellenzéki oldalon, Orbán Viktor hatalomban maradását segíti. 

Az ellenzéki pártok a folyamatos bizonytalanságot közvetítik a szavazók felé, miközben a fideszesek mennek előre, mint a golyó. Az önkormányzati választás az európai parlamenti választással egy napon lesz. Egy fideszes szavazó tudni fogja, hogy ki az az önkormányzati képviselő, ki az a polgármester vagy EP-képviselő, akire szavaznia kell. Mi meg ahányan vagyunk, annyifelé.

Kamu Geriről is beszélt.

Ő lehetett volna a baloldal vezetője országosan is, de ezt valamiért feladta. Azt, hogy miért tette, nem tudom. Ezt tőle kell megkérdezni

– jelentette ki. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató