2023. december 09. - Natália
EUR : 382.59
USD : 355.01
Időjárás ikon

Nem találja sértőnek a United kameruni kapusa, hogy csapattársa egy gorillás emojival jellemezte

Bajba kerülhet Alejandro Garnacho, a Manchester United labdarúgócsapatának támadója. A fiatal játékossal soraiban a machesteriek kulcsfontosságú győzelmet értek el a Köbenhavn elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen, amely után Garnacho a közösségi médiában tett közzé egy posztot.

A The Athletic információi szerint az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) eltilthatja Alejandro Garnachót a csapattársára, André Onanára vonatkozó, közösségi médiában közzétett bejegyzése miatt.

A fiatal argentin játékos egy képet posztolt az X-re azok után, hogy csapata kulcsfontosságú győzelmet aratott a Köbenhavn ellen. A sikerből oroszlánrészt vállalt a United kameruni kapusa, André Onana, aki a 97. percben hárította a dánok büntetőjét, ezzel bebiztosítva a sikert.

A bejegyzéséhez két gorilla emojit is mellékelt, a kép középpontjában pedig André Onana, a United kameruni kapusa volt látható.

Az Athletic arról számolt be, hogy a szövetség már felvette a kapcsolatot Garnachóval a bejegyzés miatt, sőt akár eltiltás is sújthatja az argentint, de Onana rögtön védelmébe vette társát.

Az emberek nem választhatják meg, hogy mi miatt sértődjek meg. Pontosan tudom, hogy Garnacho mire gondolt: erő és stabilitás. Ennek az ügynek nem szabad folytatódnia

– írta Onana szintén a közösségi médiában az esetről.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató