2024. június 20. - Rafael
EUR : 395.57
USD : 368.31
Időjárás ikon32°22°

Buzi szervezetek közleményben ítélik el, hogy a Mi Hazánk kitiltotta a 18 éven aluliakat a Nemzetközi Sajtófotó Kiállításról

Nyilatkozatot adtak ki az aberrált szervezetek a felháborodást kiváltó lmbtq-propaganda kapcsán. A szervezetek szerint "a képek LMBTQI emberek elleni erőszakot, másrészt egy, a szexuális és nemi kisebbségek tagjainak otthont adó idősotthon mindennapjait ábrázolják" - közölte a szivárványos rtl.A Háttér Társaság, a Labrisz Leszbikus Egyesület, a Magyar Aszexuális Közösség és a Magyar LMBT Szövetség közleménye szerint érthetetlen, hogy miért gondolja ma Magyarországon egy politikus, hogy az LMBTQI közösség elleni erőszakra felhívni a figyelmet – akárcsak egy sajtófotóval – károsan hat bármely gyermek fejlődésére, ha ugyanezt a fenntartást nem érvényesíti a háború borzalmait vagy a kilátástalan szegénységet bemutató képek esetében.

„A szóbeli és fizikai bántalmazások minden szexuális és nemi kisebbséghez tartozó személy mindennapjának részei, ez alól a 18 év alattiak sem kivételek. Az ő történetük elrejtése tovább erősíti a velük szembeni előítéleteket, stigmatizációt”

A másik kifogásolt anyag a fülöp-szigeteki Golden Gays idős LMBTQI emberek egymást támogató közösségéről szóló fotósorozat. A képek egy számos nehézséggel, diszkriminalizációval és marginalizációval küzdő közösség mindennapjait mutatják be. A képek üzenete, hogy szükség van a másikért felelősséget vállaló, támogató környezetre a többségi elutasítással szemben. Az LMBTQ-szervezetek szerint „belelátni ebbe bármi mást rosszindulatú értelmezés. - picsogják.

Mint ismeretes, a Mi Hazánk elérte, hogy egy lmbtq-propaganda fotósorozat miatt 18 év alattiak nem nézhetik meg a Nemzetközi Sajtófotó Kiállítást: Dúró Dóra jelentette be, hogy a kezdeményezésük után Csák János minisztériuma állapította meg a törvénysértést. 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató