2024. május 05. - Györgyi
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°13°

Kiütötték Nagy Ervint, mint a plázacicát a pálinka

Vasárnap este elstartolt a Sztárbox, amit 18 év után hozott vissza a képernyőre az RTL. A formátum annyiban más, hogy most nem egy estés műsorról van szó, a hazai hírességek több körben szállnak ringbe a bajnoki címért, amit heteken keresztül követhetnek a csatornán a nézők.

Az adás talán leginkább várt mérkőzése Árpa Attila és Nagy Ervin összecsapása volt – nem véletlenül került a műsor végére. A férfi nehézsúlyban induló versenyzők közül nehéz lett volna megtippelni a győztest – a nézők egyébként, akik az RTL applikációján, illetve weboldalán keresztül adhatják le a szavazataikat, többnyire A Király főszerepét is eljátszó színészre tippeltek. Pedig a nála négy évvel idősebb Árpa is láthatóan igen jó formában érkezett a versenyre, és rögtön az első menetben be is bizonyította, hogy az ő taktikája célravezetőbb.

Nagy Ervin talán ott hibázott, hogy jórészt leengedett karral nézett szembe az ellenfelével, akinek így sokkal könnyebben betalálhatott az ökle. Árpa Attila pedig nem sokat tétovázott, ahogy Nagy Ervin utólag fogalmazott, buldózerként csapott le rá 

miután bevitt egy olyan ütést, amitől a színész láthatóan megtántorodott, gyorsan megküldte még egy sorozattal, amelynek következtében az ellenfele az első másfél perc után a földön találta magát.

Ezek után a bíró megszakította a mérkőzést, Árpa tehát kiütéssel nyert. Frohner Fecóhoz hasonlóan Nagy Ervin sem értette először, miért alakult ez így, de ha jobban belegondolunk, itt azért nem profi játékosokról van szó, egy újabb erős ütés akár bajt is okozhatott volna, amivel feltehetőleg a bíró és az edzők is tisztában voltak. Azt is meg merem kockáztatni, hogy ennél a mérkőzésnél talán túl sokáig is vártak a közbelépéssel, a színész ugyanis már az első nagyobb öklösnél láthatóan megszédült rendesen.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató