2024. május 03. - Irma, Tímea
EUR : 389.59
USD : 364
Időjárás ikon17°13°

Dániel Péter is a Facebook-on tarhál

Kedves Barátaim, demokrata harcostársaim, követőim!

Sokszor és sokan kérdeztétek tőlem, hogy mit lehetne tenni a korrupt orbáni diktatúra és a gátlástalan fideszes maffia ellen. Most végre megvan a megoldás, amely egyben az utolsó reális esélyünk is Orbán és bűntársai legyőzésére! Ez jelenleg már csak és kizárólag jogi úton lehetséges és természetesen nem magyar, hanem külföldi jogi fórumok, nemzetközi bíróságok és más hatóságok előtt megindított polgári peres, illetve büntetőeljárások útján! (Hiszen az sajnos bebizonyosodott, hogy a magyar parlamenti ellenzék nem képes belátható időn belül a fideszes diktatúra legyőzésére.)

Az első lépésben izraeli állampolgárként indítok egy jelentős összegű kártérítési pert felperesként, az Orbán-kormány és más magyar hatóságok, mint alperesek ellen.

Ennek indokai: az ellenem hozott jogsértő ítéletek, a törvénysértő elfogatóparancs, az évekig tartó gyűlölet- és hecckampány a kormánypárti médiában, valamint az ellenem irányuló súlyos fenyegetések és konkrét, antiszemita támadások, lincselési kísérletek. Ezt a jelentős összegű, több millió USA dolláros pert meg fogom nyerni és ezzel egyrészt tisztázom magam, másrészt folytathatom a további jogi eljárásokat, az Európai Ügyészség, a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága, végül pedig a Hágai Nemzetközi Törvényszék előtt. (Miután visszaszereztem a magyar ügyvédi státuszomat is, hiszen az ügyvédi kamarából történt kizárásom is súlyosan jogsértő volt. Ráadásul a megítélt kártérítési összegből tudom majd finanszírozni a többi jogi eljárás költségeit is!)

Az eljárások többsége gazdasági bűncselekmények, sikkasztások, vesztegetések és pénzmosások miatt indul majd külföldön, de lesznek egyéb, súlyosabb büntető eljárások is a fideszes politikus bűnözők és strómanjaik, bűnsegédeik ellen! (Például emberiesség elleni és háborús bűncselekmények, illetve hazaárulás és a magyar alkotmányos rend megdöntése érdekében tett bűntetteik.) Az illetékes izraeli bíróság előtt indítandó peres anyag már nagyrészt elkészült és most folynak az egyeztetések az Izraeli Külügy és Igazságügyi minisztériumok képviselőivel. Ez a per komoly visszhangot fog kelteni, de komoly pénzbe is kerül majd!

Kedves Barátom, ha valóban segíteni akarsz, illetve részese szeretnél lenni az orbáni diktatúra legyőzésének sikerében, akkor kérlek, hogy anyagilag támogasd ezt a jogi harcot.

(Mivel az illetékek, a hivatalos fordítások, a szakértői költségek, illetve bizonyos információk beszerzése is jelentős anyagi terheket jelentenek.) Én pro bono, azaz ingyenesen viszem végig a jogi eljárásokat, de ezeket a költségeket nem tudom egyedül kifizetni. Amennyiben tehát segíteni akarsz, kérlek küldj anyagi támogatást a nevemre, azaz Dániel Péter részére, Izraelbe a Western Union szolgáltatón keresztül! Kérem szépen, hogy az erre szánt összeget USA dollárban vagy izraeli shekelben szíveskedjél elküldeni, a szükséges adatokat - pénzküldés kódszáma, a küldött összeg, a küldő neve és az ország neve, ahol a pénz feladásra került - pedig küldd el kérlek a [email protected] email címre.

Ez három okból is szükséges:

1, tudnom kell, hogy ki, honnan és mennyi pénzt küldött, mert ezzel és a tranzakció kódszámával igazolom majd, hogy én vagyok a jogosult a pénz felvételére.

2, A jogi eljárások végén minden adományt visszaküldök majd a segítőknek, a maradék összeget pedig jótékony célokra fogom fordítani.

Például Iványi Gábor barátom humanitárius szervezetének a támogatására, de konkrét adományok, élelem, gyógyszerek és más javak küldésével, hogy a magyar állam ne tudja ezeket is lefolglalni.

3, Ezen az úton nem derül ki az adományozók személye, mint a banki utalásoknál, tehát védettek maradnak a fideszes maffia vagy a NAV támadásaitól is.

Az email üzenetben kérlek, hogy tüntesd fel azt is, hogy ezt a pénzügyi támogatást Peter Daniel részére, Izraelbe, az Orbán-kormány és a fideszes bűnözők elleni jogi eljárások érdekében küldöd! Megígérem, hogy nem feleslegesen támogattok majd ezekben az ügyekben! Legyőzzük Orbánékat jogi úton és jelentős fideszes vagyonokat zároltatunk és koboztatunk majd el, az Európai Ügyészség és más külföldi hatóságok közreműködésével, egyelőre csak külföldön. (Az ebből befolyó összegek is visszakerülnek majd a magyar társadalom legszegényebb és rászorultabb rétegeihez!) Ráadásul az is a célom, hogy Orbán és fideszes tettestársai ellen nemzetközi elfogatóparancsok kerüljenek kibocsátásra. Privátban vagy a [email protected] email útján whatsapp számot is tudok adni, ha arra szeretnéd küldeni a pénzügyi támogatás utalásához és felvételéhez szükséges adatokat. Most végre tehetünk valamit Orbánék megbuktatása érdekében! Fogjunk össze és együtt győzzük le a gátlástalan fideszes elnyomókat! Segítségeteket előre is köszönöm!

Üdvözlettel: dr. Dániel Péter ügyvéd és nemzetközi jogász, aki az emigrációból is folytatja a jogi harcot

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató