2024. február 24. - Mátyás
EUR : 388.81
USD : 359.44
Időjárás ikon13°

A BILD üzent a migránsoknak: "a férfiak szerethetik a férfiakat, a nők pedig a nőket, nem toleráljuk az intoleránsokat"

50 pontos kiáltványban magyarázza el a legnagyobb német bulvárlap a muszlim migránsoknak az ország "alapértékeit".

50 pontos kiáltványt tett közzé vasárnap délután Európa legnagyobb példányszámú bulvárlapja, a német Bild. A kiáltvány szerint Németországban nagyon sokan nem a német értékek szerint élnek, ami nem elfogadható. Azt írják, hogy a szöveg minden Németországban élő embernek szól, de abból egyértelműen kiolvasható, hogy a németországi muszlim bevándorlók az igazi címzettek.

A kiáltvány szerint „a Hamász Izrael elleni terrortámadása óta a gyűlölet új dimenzióját tapasztaljuk meg hazánkban – értékeink, a demokrácia és Németország ellen. Az elmúlt napok megmutatják, ami már régóta erjedt és forrong társadalmunkban: Sokan vannak hazánkban, akik az életmódunk ellen harcolnak. Olyanok, akik ünneplik az ártatlan civilek meggyilkolását. Akik arra tanítják gyermekeiket, hogy gyűlöljenek másokat, mert azok hitetlenek. Akik meg akarják tiltani a nőknek, hogy szoknyát vagy nadrágot viseljenek. Akik megvetik az alaptörvényt, és helyette radikális prédikátorokat hallgatnak. Akik kihasználják a toleranciát, mert más társadalmat akarnak.”

A kiáltvány azzal folytatja, hogy:

„Ezt nem fogadhatjuk el. Ez így nem mehet tovább.

Ha most megbotlunk, el fogunk bukni. Németországnak most kell NEM-et mondania! A zsidógyűlöletre, az embergyűlöletre és mindazokra, akik nemet mondanak nekünk.”

A kiáltvány ezután felsorol 50 pontot, amit szerintük a Németországban élőknek tiszteletben kell tartani. Ebben olyan dolgokról van szó, minthogy:

nincsenek „hitetlenek”;

a férfiak és a nők mindenben egyenrangúak;

használjuk a „köszönöm” és a „szívesen” szavakat;

a férfiak szerethetik a férfiakat, a nők pedig a nőket;

nem toleráljuk az intoleránsokat;

nem kell szűznek lenni, hogy valaki házasodhasson;

a gyerekek viszont nem házasodhatnak;

a kés helye a konyhában van, nem a nadrágzsebben;

mi az életet szeretjük, nem a halált;

aki nálunk szeretne élni, az tanuljon meg németül;

és aki az alkotmányunkat és jogrendszerünket nem kötelező érvényű tanácsok gyűjteményének tartja, az minél előbb hagyja el Németországot!

Az ügy előzménye, hogy a Hamász október 7-i támadása után Németországban sok palesztinpárti, Hamász-párti, békepárti és Izrael-ellenes megmozdulást tartottak. Ezeken rendre összekeveredett az izraeli bombázások kritikája, a tűzszünet követelése az antiszemitizmussal és a Hamász terrortámadásának ünneplésével. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató