2023. december 09. - Natália
EUR : 382.59
USD : 355.01
Időjárás ikon

Tóta W. Árpád a gyermekvédelmi törvényről: A tufahülye fideszes hisz benne, hogy ezzel a gyerekek meg vannak védve!

A hungarofób publicista kifejtette a véleményét a kiállítás-ügy kapcsán.

„Kénytelen kitiltani a Nemzeti Múzeum a 18 éven aluliakat, ugyanis a World Press Photo kiállításon többek közt melegek szerepelnek. Homoszexualitás megjelenítése valósul meg, és az ilyesmitől nálunk törvény védi a gyerekeket” – kezdte meg véleménycikkét egy gyors helyzetismertetéssel Tóta W. Árpád. „Az elkövetésre Dúró Dóra rendőrspicli hívta fel a figyelmet, aki ezt az egész debil őrületet elindította egy mesekönyv ledarálásával. Akkor kellett volna kettéröhögni és elmesélni neki az úgynevezett kultúra sajátosságait. De míg ezt például ebben a rovatban mi megtettük, a Fidesz inkább lecsapott a forró témára, és törvényt csinált belőle. L. Simon László kultúrpolitikus pedig nagyokat kussolt eközben, elvégre párthűség is van a világon, és kellemes dolog egy olyan nagy múzeumot vezetni, ahol a World Press Photo is kiállít” – folytatta.

Azóta egyébként L. Simon megköszönte a hírverést, mint fogalmazott, „él és virul a nemzet múzeuma. Köszönjük, kedves Dúró képviselő asszony...”

Tóta W. megjegyezte Dúró könyvdarálásáról, hogy „eleve nem csinál ilyet könyvvel, aki továbbtanult, és van fogalma arról, hogyan működnek a művészetek”, a törvény kapcsán pedig így fogalmazott: „Mivel ez a törvény ennyire bornírt baromság, alig méltó említésre, hogy a slampos fasizmus elfelejtette létrehozni a működtetéséhez szükséges állami szervet. Most ki mondja meg, hogy a brit képregényt le kell fóliázni, az óriási buzifesztiválokat leíró Ószövetséget viszont nem? A helyi főispán? Csák János méltóságos uram? 

És ők mi alapján döntenek, hol olvasható az indoklás? Irodalomtörténész maga, vagy hogy számolta ki?”

Feltette a kérdést, mire a jó a törvény: „A kijelentett célját nem éri el, hiszen pont a fiatalok kedvenc platformjain eszköztelen. Két fontos funkciója mégis van. Az egyik természetesen, hogy a tufahülye fideszes hisz benne, hogy ezzel a gyerekek meg vannak védve. A másik, hogy intrikára alkalmas.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató