2024. május 05. - Györgyi
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°12°

Házi őrizetben verte meg egyik családtagját a Deák téri késelés másodrendű vádlottja

Ismeretes, három és fél évvel ezelőtt, az egész országot megrázó gyilkosságok után a férfit letartóztatták, ám néhány hónap börtönben eltöltött idő után, nyomkövetővel a lábán hazaengedték azzal a kikötéssel, hogy nem hagyhatja el a saját lakását. Tavaly márciusban az ügy első tárgyalására még szabadlábon érkezhetett, ám a héten már kéz- és lábbilincsben vezették elő a rácsok mögül a Fővárosi Törvényszék épületébe a büntetés-végrehajtás maszkos kommandósai.

A Deák téri késelés másodrendű vádlottja, a 22 éves J. Marcell súlyosan bántalmazta egyik hozzátartozóját, miközben házi őrizetben volt, írja a Blikk. A lap értesüléseit a Fővárosi Főügyészség is megerősítette. „A férfi ellen újabb büntetőeljárások indultak, mivel a megalapozott gyanú szerint garázda jellegű verekedésbe keveredett, valamint egy hozzátartozóját bántalmazta súlyosan” – írta válaszában az ügyészség. Az eset miatt február 24-én elrendelték a vádlott letartóztatását, ezért volt a legutóbbi tárgyaláson bilincsben.

A térfigyelő kamera felvételeit november elején mutatták be a bíróságon. A Blikk beszámolója szerint az előkészítő ülésen tavaly márciusban 23 év 10 hónap fegyházbüntetést ajánlott az ügyészség a gyanúsítottnak, aki ezt nem fogadta el.

Az elsőrendű vádlott, Cs. Krisztián a dulakodás közben kést vett elő, és előbb egy 16 éves, majd egy 20 éves férfit késelt halálra. A másodrendű vádlott ezután többször fejbe rúgta az egyik áldozatot.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató