2023. december 09. - Natália
EUR : 382.59
USD : 355.01
Időjárás ikon

Kamu Geri: Kő-papír-ollóval döntik el a Fideszben, hogy ki legyen a főpolgármester-jelöltjük

Pénteken Karácsony Gergely volt a vendég a Magyar Hang Kompország című műsorában. Budapest főpolgármestere többek között arról is beszélt, hogy pokoli nehéz kampányra számít a 2024-es magyarországi önkormányzati választások előtt.„Nem hiszem, hogy az ellenzéki oldalon bárki el akarna indulni velem szemben, de ha lenne előválasztás, szerintem megnyerném” – jelentette ki a műsor elején Karácsony Gergely.

Hozzátette: nem igazán számít, ki lesz a Fidesz főpolgármester-jelöltje, mert nincs Budapest-programjuk, „van viszont egy hatalmas propagandagépezetük, és a propagandát tolja majd a jelölt is”.

„Ő csak a papucs orrán a pamutbojt lesz” – mondta a főpolgármester a Fidesz leendő jelöltjéről.

Karácsony Gergely úgy látja, hogy a Fideszben nem jó budapesti politikusnak lenni, mert míg országszerte „szétnyeri” magát a párt, addig a fővárosban mindig izgulniuk kell.

Kő-papír-ollóval döntik el a Fideszben, hogy ki legyen a főpolgármester-jelöltjük, annyira nem akar senki az lenni – mondta az ellenzéki politikus, aki pokoli nehéz kampányra számít, szerinte „nehezebb lesz, mint 2019-ben, ömlik majd a nyakunkba a fekáliacunami”.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató