2024. május 07. - Gizella
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon23°13°

Brüsszel hivatalos 2020-2025-ös LMBTQ stratégiája

Miközben az Európai Unió súlya folyamatosan csökken a világban, Brüsszel a valós problémák megoldása helyett vagy újakat generál (bevándoroltatás, Oroszország és Kína elleni szankciók) vagy pótcselekvéssel, például a szélsőliberális indoktrinációval foglalkozik – írja a Tűzfalcsoport.

A tényfeltáró portál szerint ennek ékes példája a 2020-2025-ös LMBTQ stratégia, amelynek keretében súlyos pénzeket költik társadalom-mérnökösködésre, érzékenyítésre és befolyásolásra.

A Tűzfalcsoport szerint ezek a kérdések nem befolyásolják a GDP növekedését, és a Nyugaton kívül senkit nem érdekelnek, ezen kívül pedig az, hogy az EU diplomáciai és külgazdasági eszköztárát az LMBTQ-lobbi szolgálatába állítják, inkább gyengíteni fogja a közösséget.

Bár a stratégia szerint a másság, a sokszínűség érték, a célkitűzései valójában ezzel szöges ellentétben állnak. Az egészet áthatja az intolerancia, és a demokrácia semmibe vétele.

Az egyik fejezet konkrétan arról szól, hogy a nemzeti jogalkotásokat megkerülve, Brüsszelből kell kikényszeríteni bizonyos intézkedéseket, például a melegházasság elfogadását

– írják.

A Tűzfalcsoiport a konkrét intézkedéseket is bemutatja, ilyen például az, hogy a szólásszabadság védelmére hivatkozva uniós szintű bűncselekménnyé nyilvánítanák az LMBTQ közösség elleni gyűlöletbeszédet, és nyomást helyeznének az internetes tartalomszolgáltatókra, hogy minden eszközzel lépjenek fel a LMBTQ-ellenesnek vélt tartalmak ellen.

Ezen kívül a portál szerint a nemek közti egyenlőség égisze alatt többek között arra köteleznék az uniós vállalatokat, hogy alakítsanak ki inkluzív munkakörnyezetet, és tegyék kötelezővé az LMBTQ-szótár használatát, az antidiszkriminációs képzéseket stb.

Migrációs szempontból is őrült ötletek láttak napvilágot: a migrációs politikában például kiemelnék az LMBTQ-bevándorlókat, akik számára külön eljárásrend, bánásmód kidolgozását sürgetik; gyakorlatilag ez oda vezethet, hogy bárki, aki magát LMBTQ-érintettnek mondja, és olyan országból érkezik, ahol az EU szerint ezért üldöztetés fenyegeti – azt be kell fogadni.

Az egyik leghátborzongatóbb felvetés viszont az, hogy a gyerekeket kell trójai falóként az LMBTQ-lobbi szolgálatába állítani.

A fiatalok kritikus szerepet játszanak a befogadó társadalmak építésében

– olvasható a stratégiában.

(Tűzfalcsoport)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató