2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

Parádés győzelem Montenegró ellen - Magyarország csoportelső

A magyar válogatott Szoboszlai duplával és Nagy Ádám találatával nyerte meg az utolsó csoportmeccsét.

A jegyüzéreknek is üzentek a fanatikusok:

Óriási fordulat jött a Magyarország-Montenegró Eb-selejtező második félidejének közepén, 1-0-s vendégvezetésnél Szoboszlai Dominik egy perc alatt fordította meg az állást.

A 66. percben megtört végre a jég Montenegró ellen. Az addig a kaput csak egyszer eltaláló magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik indult meg a jobbösszekötő helyén, Nagy Ádám önfeláldozó indítását követően, majd 3-4 védőt is megbolondított, mielőtt kilőtte volna a jobb alsót (1-1).

És ezzel nem volt vége! Bő egy perc múlva Szoboszlai a bal oldalon bukkant fel, összejátszott Ádámmal, majd úgy lőtte be a vezető gólunkat, hogy a kapus lába is hozzáért a labdához - 2-1, fordítottunk! Őrület, amilyen hangulat lett ettől a Puskás Arénában!

Nagy Ádám a hajrában talált be, így Magyarország 3:1-es győzelmet aratott a balkáni együttes ellen.

EURÓPA-BAJNOKI SELEJTEZŐ
10. FORDULÓ
G-CSOPORT
Magyarország–Montenegró 3–1 (0–1)

Budapest, Puskás Ferenc Aréna. V: Makkelie (holland)

MAGYARORSZÁG: Dibusz – Balogh B., Lang, Szalai A. – Bolla (Nego, a szünetben), Nagy Á. (Szuhodovszki, 90+4.), Styles (Horváth Krisztofer, 63.), Nagy Zs. – Szoboszlai, Gazdag (Kalmár, a szünetben) – Ádám Martin (Németh A., 78.). Szövetségi kapitány: Marco Rossi
MONTENEGRÓ: Mijatovics (Djukics, 58.) – Rubezsics (Raicskovics, 76.), Szavics, Vujacsics – Veszovics (M. Vukcsevics, 55.), M. Jankovics (A. Radulovics, 70.), Kucs, Camaj (Krsztovics, 70.), A. Vukcsevics – Oszmajics, Jovetics. Szövetségi kapitány: Miodrag Radulovics
Gólszerző: Szoboszlau (66., 68.), Nagy Á. (90+3.), ill. Rubezsics (36.)

Szoboszlai és a pálinka a győztes meccs után:

A magyar válogatott csoportelső lett!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató