2024. május 01. - Fülöp, Jakab
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon22°13°

Donáth: Soproni Tomi is beszédhibás volt nemrég, Gelencsér is jó politikus lesz

Érdekes kijelentéseket tett a Momentum hazaárulója, a saját társait kritizálta - erről írt a Magyar Jelen.

Gulyás Márton felvetette a hibát hibára halmozó Gelencsér Ferencet, akinek a vezetői és politikai képességeiről faggatta Donáth Annát. A Momentum képviselője több érdekes megjegyzést tett. Úgy fogalmazott, hogy Soproni Tamásért, Nyirati Kláráért és Gelencsér Feriért is ugyanúgy a tűzbe megy, mindenki sokat dolgozik és mindenki fontos tagja a közösségnek.

Az az állítást visszautasította, miszerint Gelencsér Ferenc a szerényebb képességű politikusok közé tartozna. Emlékeztetett, hogy

annak idején még Soproni Tamás is beszédhibás volt, de ezt mára már levetkőzte, “és két év múlva már Gelencsér Feriről se fogunk így (értsd: lesajnálóan, negatívan) beszélni”.

“Ez nem egy mellébeszélés. Tényleg szeretném ország-világ előtt utoljára. Úgy kezdem magam felhúzni, mintha a fiamat bántanák, mert igazságtalannak érzem.

A Feri egy elképesztően tisztességes, nagyon keménykezű, kemény munkájú ember, aki napi 18 órát dolgozik a kormányváltásért”

-mondta, megismételve, hogy tűzbe menne a háttérben sokat tevékenykedő Gelencsér Feriért, mert jó embernek tartja.

Gulyás Márton rákérdezett, hogy mi az a képessége Gelencsér Ferencnek, ami eddig láthatatlan maradt a nyilvánosság előtt és mi bizonyítja a pártvezetői alkalmasságát? Donáth azzal magyarázta, hogy egy négyezer fős közösséget nem könnyű összetartani és Gelencsér motiválja a párttagokat.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató