2024. május 01. - Fülöp, Jakab
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon22°13°

Pottyondy Rossiról: "Digó bevándorló, aki szittya öntudatból oktat"

Az influenszer ezúttal sem fogta vissza magát.

Pottyondy Edina "humorista", politikus a csaknem 250 ezer feliratkozóval bíró Youtube-csatornáján megosztott egy videót, amelyben egyebek mellett a magyar labdarúgó-válogatott sikereiről, Marco Rossiról és Szoboszlai pálinkázásáról is szót ejtett.

A youtuber elmondta: „Jó látni, hogy végre olyanok képviselik az országot, akik megdolgoztak érte és nem csak a köztévé hülyít minket azzal, hogy jók, hanem vannak eredményeik is.”  

Szoboszlairól szólva hozzátette: „Szoboszlai Dominik miatt is örülök, aki egy potenciális világsztár, ráadásul olyan, mint egy Disney-herceg, gazdag, jóképű, végtelenül tehetséges és szingli. 
És van, amit még a Disney-hercegek sem tudnak: kilencven perc loholás és két gól után ilyen lazán bevágni egy pálinkát.

Ungarische világsztár. Legközelebb gólt lő, disznót vágnak a futópályán."

Pottyondy ugyanakkor úgy érzi, a magyar válogatott igazi szivárvány-csapat. Van köztük fekete, angol és német anyanyelvű, és külföldön élnek.

A stand up-os a biztonság kedvéért Rossiba is beleszállt annak nyilatkozatára hivatkozva, és aki szerinte elkezdte a Megafon-képzést:

„Alig egy hónapja magyar állampolgár és úgy oktat szittya öntudatból, mint hogyha nem egy digó bevándorló, hanem tősgyökeres kipcsak lenne, aki nyereg alatt puhította a carbonarát.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató