2024. május 03. - Irma, Tímea
EUR : 389.59
USD : 364
Időjárás ikon17°13°

Toroczkai bevadult: itt az ellenállás ideje!

Ha ettől a vérlázító hírtől sem indul meg a magyar nép, akkor már tényleg semmitől...

- jelentette be legújabb videójában a Mi Hazánk első embere.

Ellenállást indítunk az emelkedő autópályadíjak miatt, amelyek "Mészárosékat fogják gazdagítani" (hivatkozik a G7 cikkére a radikális párt vezetője) sokkal drágább lesz a napidíj, mint Ausztriában, miközben az átutazók jelentős része ingyen jár a pályákon, dugókat okozva – jelentette be Toroczkai László a TikTokon.

@toroczkai.laszlo 🔥Ellenállás az autópályadíjak miatt! itt lehet csatlakozni: www.mihazank.hu/autopalya #autópálya #kormányváltás #drágulás #matrica #m5 #m1 #m2 #m3 #m4 #m6 #m7 #m8 #m9 #országgyűlés #parliament #parlament #fyp #fypシ #fypシ゚viral #magyarorszag #hungary #neked #nekedbe ♬ War Worship - Spiritual Warfare Music Epic



Petíciót is indít a Mi Hazánk, amelyet Toroczkai László személyesen ad majd át Lázár Jánosnak. Ebben a párt követeli, hogy egyrészt csökkentsék autópályadíjakat, másrészt pedig követelik, hogy "azon magyaroknak, akik kifizetik az autópályadíjakat, ám mégis órákat kell várakozniuk az autópályán, akár dugó, akár a tranzitjárművek miatt, azok számára találjanak ki egy módszert, hogy a magyarok visszakapják a pénzüket". 

Toroczkai belengette amennyiben ez nem lesz elég, más eszközöket is bevetünk, a polgári engedetlenségtől a tüntetéseken át egyéb kreatív módszereket is. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató