2024. május 30. - Janka, Zsanett
EUR : 384.95
USD : 355.22
Időjárás ikon25°16°

A Diego is csatlakozik a december 24-i boltzárhoz

December 24-én és 31-én is zárva tart a Diego teljes magyarországi bolthálózata – erről határoztak az üzleteket üzemeltető franchise partnerek.

Nem csupán szenteste napján, hanem december 31-én is zárva tartanak a teljes mértékben hazai tulajdonú, nemzetközi franchise kereskedelmi hálózatot működtető Diego magyarországi boltjai, erről tájékoztatott a vállalat. Mint írták, a nyitvatartás átalakítása az év végi ünnepekre már a korábbi években is felmerült, erről azonban eddig egyedileg határozott a Diego 100 magyarországi üzletét működtető közel 80 magyar családi vállalkozás.

Idén a Lidl jelentette be elsőként, hogy csatlakozik a CÖF-CÖKA (Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány) valamint az Egyenlő.hu szakszervezet kezdeményezéséhez és Szenteste nem nyit ki, helyette mind a 8500 dolgozója számára szabadnapot biztosít. Később a Penny is ugyanígy döntött.

Közösen és egyhangúlag döntöttük el, hogy 24-én és 31-én egyaránt pihenőt adunk a bolti dolgozóknak, akik mögött nagyon nehéz és kemény év áll

– ezzel indokolta a boltzárat Varga Balázs, a Diego ügyvezető igazgatója, aki hozzátette, hogy így az alkalmazottak és az üzemeltető franchise partnerek egyaránt a hozzájuk legközelebb állókkal készülhetnek az év talán legfontosabb családi ünnepére.

(vg.hu)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató