2024. február 29. -
EUR : 391.26
USD : 362.28
Időjárás ikon15°

Pottyondi üzent olvasóinknak: Ti az Orbán faszát látjátok egy válogatott meccsen

Pottyondi úgy érzi, megtámadta őt portálunk…

Válaszolt a komika „Bayer Zsoltnak és a hordának”.

„Kétféle ember nem tud örülni a labdarúgó válogatott győzelmének: egyrészt azok az Orbán-fóbiás ballibsik, akik úgy gondolják, hogy a válogatott fügefalevél a rendszer természetén, akiket nagyban emlékeztet a jelenlegi helyzet a Rákosi-korszakra, amikor az Aranycsapat sikert sikerre halmozott, miközben az ország élhetetlen volt azoknak, akik nem csipázták Rákosi elvtársat, 
az államosítást és reménytelenül nézték ahogy a bolsevik Magyarország feloldódik a keletben” – kezdte meg Bayer Zsoltnak küldött válaszmonológját Pottyondy Edina.

„Ők, amikor a válogatottra néznek, nem egy gyönyörű, Szoboszlai-alakú fügefalevelet látnak, hanem Orbán Viktor ronda nagy f@szát.

A másik csoport, amelyik képtelen örülni a válogatott sikerének, a Fidesz-fanatikusok. Ők ránéznek a gyönyörű Szoboszlai-alakú levélre és Orbán Viktor méggyönyörűbb falloszát látják... Meg egy csomó ballibsit, akik nem akarják le...pni” – fejtegette a komika.

Visszaemlékezett arra, amikor Marco Rossit gúnyolta, minek kapcsán megjegyezte,

„nem gondoltam, hogy egy migráns gúnyolása robbantja be a hungarizmus motorjait, de nagyon régen kaptam annyi halálos fenyegetést, mint az elmúlt napokban”.

Ilyen felvezető után tért arra a részre, amikor közvetlenül Bayer Zsolt gondolataira reagált Pottyondy:

„Minden ellenzékit megvádolnak, hogy nem örül, nem eléggé örül, vagy nem őszintén örül a labdarúgó-válogatott sikerének és egy retkes, magyargyűlölő, büdös, szőröstalpú román féreg”
 – vázolta a meglátásait az ellenzék panaszkodására érkező reakciókról.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató