2024. március 04. - Kázmér
EUR : 393.75
USD : 364.04
Időjárás ikon16°

Nagy Ervin: „Vannak, akik úgy érzik, mindent megengedhetnek maguknak, mert Orbán Viktor engedélyét tudhatják a zsebükben”

„Van egy pont, amikor elég” – mondta a színész.

Nagy Ervin hétfőn interjút adott az RTL-nek. „Épp apámmal veszekedtem tegnap, miközben tűzifát szállítottam neki. Elkezdtünk politizálni, és mint mindig, most is baromira összevesztünk” – mesélte el a színész. „Az alapkonfliktusunk, hogy szerinte nem kellene ilyen hangosan szidnom a rendszert, az én érvem pedig az, hogy egy demokráciában miért ne tehetném. Ilyeneken szoktunk veszekedni. Mondtam neki, hogy vagy tíz éven át szóltam kulturáltan, de jól hallhatóan, de van egy pont, amikor elég” – mondta Nagy Ervin.

A Mandiner a nyár folyamán beszámolt róla, hogy kisebb üzengetés kezdődött Nagy Ervin színész és Rákay Philip között. Nagy Ervin a közösségi oldalán szólt be a médiaszakembernek. A nyilatkozatháborúval kapcsolatban elárulta, hogy semmit nem bánt meg belőle.

„Amikor udvaroncok és mindenféle megmondóemberek szereptévesztésből személyes támadást intéznek ellenem, akkor lépni kell. Tehetünk úgy is, mintha mi se történt volna, anyám és apám szerint is jobb lenne, ha nem hangoskodnék, de valakinek csak fel kell emelnie a hangját. Azért nem vagyunk olyan sokan, akik kinyitjuk a szánkat.

Vannak, akik úgy érzik, mindent megengedhetnek maguknak, mert Orbán Viktor engedélyét tudhatják a zsebükben és becsmérelhetik például a tanárokat. Nekem kutya kötelességem ilyenkor visszaszólni, hogy ne már”

– mondta Nagy Ervin.

„Nem azt mondom, hogy minden nap tűzbe kell menni, hogy minden nap hallatnom kell a hangomat, de azt gondolom, hogy néhanapján, pláne amikor megszólítanak, hadd üssek már vissza. Ha leütnek, felállok és nem hallgatok” – mondta a színész.

„Biztos sokan azt hiszik, hogy a Balatont bámulom könnyes szemmel, mert Árpa Attila a Sztárboxban szájba vert, de csalódást kell okoznom, nem így van. Nem fogom befogni a számat” – közölte.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató