2024. február 28. - Elemér
EUR : 389.02
USD : 358.44
Időjárás ikon15°10°

Dmitrij Medvegyev: Küszöbön a harmadik világháború

„A kubai rakétaválság óta soha nem volt ennyire valós az Oroszország és a NATO közötti összecsapás veszélye, amely a harmadik világháborúhoz vezet” – figyelmeztette a Nyugatot a Telegram-oldalán Dmitrij Medvegyev, az Orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese, volt orosz elnök.

Bejegyzésében arról írt, az amerikai elnökök bevált módszere, hogy arra hivatkozva kérnek pénzt a kongresszustól más országok támogatására, hogy ha azt nem kapják meg, háború indítanak Oroszországgal. Medvegyev rámutatott:

Soha nem zsaroltak ki ennyi pénzt egy kisebb államnak, amely az összeomlás szélén áll.

Hozzátette:

„Soha ilyen agresszíven és pimaszul nem szedtek ki pénzt egy olyan ország számára, amely nyíltan korrumpálta az Egyesült Államok jelenlegi elnökét és családtagjait.”

A volt orosz elnök szerint a kialakult helyzet okozói között ott vannak Joe Biden amerikai elnök fiának, Hunter Bidennek ukrajnai korrupciós üzelmei is – noha a felelősségre vonására aligha fog sor kerülni, ám Biden minden bizonnyal elveszíti a jövőre esedékes elnökválasztást.

 

Az amerikai kongresszus primitív zsarolása. 

a Biden-kormányzat által egyáltalán nem újdonság, és történelmi előzményei vannak. "Adjatok pénzt a mi emberünknek (illesszétek be a megfelelő nevet), vagy háborút kell kezdenünk az oroszokkal" - ezt mondták már különböző amerikai elnökök különböző időkben, dollárokat zsarolva ki a törvényhozóktól. 

Ma más a kérdés:

 1. Soha ennyi pénzt nem kalapácsoltak még ki egy szétesőben lévő kis államért.
 2. Soha ennyire agresszívan és szemtelenül nem kovácsoltak pénzt egy olyan országért, amely nyíltan korrumpált egy hivatalban lévő amerikai elnököt és családját.
 3. A kubai rakétaválság óta soha nem volt ilyen valós az Oroszország és a NATO közötti közvetlen konfrontáció és a harmadik világháborúba való átmenet veszélye. 

Ez egy új jelenség az amerikai politikai diskurzusban, amelyet Joe, Hunter és társai hoztak létre. Előttük az impeachment (ami valószínűtlen) és a választási vereség (ami nagyon is valószínű) kilátása lebeg. Ezért a bunkó zsarolás, a szüntelen hiszti és a vad célzások ellenünk.

Természetesen az adminisztráció és megfélemlített balekjaik megkapják a pénzt. Nem most, tehát az új évben. Hogy mindenáron folytathassák a háborús üzletet. És ezért a pénzért újabb vérfolyamok fognak folyni, amiért a Biden család és az összes Bandera söpredék felelős.

(MNO)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató