2024. február 28. - Elemér
EUR : 389.02
USD : 358.44
Időjárás ikon15°10°

Három ember meghalt, amikor egy csatornába zuhant egy magyar rendszámú autó Hollandiában

December 10-én, vasárnap reggel egy személygépkocsi ismeretlen okból a vízbe zuhant a hollandiai Oostpoortweg közelében. A kiterjedt mentési művelet után két férfit emeltek ki a járműből, és kórházba szállították őket. Egyikük a közlekedési baleset következtében meghalt.

A rendőrségre nem sokkal reggel 5 óra előtt érkezett bejelentés arról, hogy egy jármű a vízben van Oostpoortwegnél. A helyszínre több mentőautó is érkezett. Egy utas saját erejéből mászott ki a járműből, és a tűzoltók mentették ki – közölte a holland rendőrség.

A TŰZOLTÓ BÚVÁROK EZUTÁN A SOFŐRT EMELTÉK KI A JÁRMŰBŐL. MINDKÉT UTAST SÚLYOS SÉRÜLÉSEKKEL KÓRHÁZBA SZÁLLÍTOTTÁK. A JÁRMŰ VEZETŐJE KÉSŐBB BELEHALT SÉRÜLÉSEIBE.

A két férfi személyazonossága egyelőre nem ismert.

Egy ideig úgy tűnt, hogy a járműben több ember is lehetett. Még az után is, hogy a járművet egy darus teherautóval kiemelték a vízből, a jármű körüli nagy, víz alatti területet ismét átkutatták a tűzoltóság búvárai. 

A BALESET OKA EGYELŐRE ISMERETLEN.

A rendőrség vizsgálja az esetet, ahogyan a járművet is. Emellett a helyi lapok szerint további két nő holttestét találták meg a vízben a halálos kimenetelű autóbaleset közelében, Delftben. A rendőrség feltételezése szerint a két elhunyt nő az autó két utasa lehetett, de ezt hivatalosan még nem tudták megerősíteni. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató