2024. május 06. - Frida, Ivett
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon23°13°

Musk Olaszországban: "A demográfia fontos, több gyerek kell!"

Elon Musk, a világ leggazdagabb embere az olaszországi Atreju nevű rendezvényen 11 gyermeke egyikével jelent meg:

"A környezetvédőknek rossz a születési arány. A migráció nem oldja meg a problémát".

A közönség soraiban hallgatta őt Giorgia Meloni miniszterelnök is, akit álló ovációval köszöntöttek.

Elon Musk az Atreju vendége volt szombaton. A milliárdos techguru érkezését különleges rendőri erő és egy helikopter kísérte, amely átrepült a terület felett. Egy rövid ujjú pólóban szállt ki a fehér Teslából, miután Giorgia Meloni "háziasszony" azonnal üdvözölte. Musk ezután 11 gyermeke egyikével a karjában lépett az Atreju színpadára.

A demográfia fontos

- kezdte. A "bevándorlás" nem tudja megoldani az iparosodott országok csökkenő "demográfiáját".

Musk beszédében Kína esetét említette, amely el fogja veszíteni "lakosságának 40 százalékát". Azt tanácsolom minden kormányzati vezetőnek és embernek: biztosítsanak gyermekeket, hogy új generációt teremtsenek".

A környezetvédőket pedig azzal vádolja, hogy ellenzik a születésszám-politikát és a népességfogyás mellett vannak.

"A környezetvédők túl messzire mentek: az emberiséget rossz dolognak tekintik. Azt gondolják, hogy 8 milliárd ember van a világon, és ez rossz".

Elon Musk arra buzdítja az olaszokat és más iparosodott országokat, hogy vállaljanak gyermeket, "különben eltűnik Olaszország, Japán és Franciaország kultúrája"

Az 52 éves dél-afrikai születésű vállalkozó hangsúlyozta, hogy a demográfiai csökkenés miatt "azt kockáztatjuk, hogy ezek az országok többé nem léteznek. Olaszországnak természetesen vannak határai, de azt olaszok, emberek csinálják. Én a legális bevándorlás mellett vagyok, amelyet növelni kell", míg "az illegális bevándorlást meg kell állítani".

Musk szerint "üdvözölni kell azokat, akik jönnek, becsületesek, a kultúra részévé akarnak válni és keményen dolgoznak, de szükség van egy engedélyezési eljárásra" a belépéshez. Ha "nincs szűrő, honnan tudod, hogy ki jön?" - tette hozzá.

A Tesla vezér felszólított arra is, hogy a Woke-vírust ne engedjék terjedni a kontinensen.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató