2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

Bartus: Ukrajna veresége világháborúval fenyeget

Az Amerikai Népszava kommunistája Ukrajna vereségétől retteg.

„Nincs hova hátrálni. Ukrajnának át kell adni a legmodernebb fegyvereket, fel kell szerelni a leghatékonyabb technikával, és minden támogatást meg kell adni nekik, hogy az oroszokat legyőzzék és Ukrajnából kisöpörjék, mert ha az oroszok erőre kapnak és Ukrajna elesik, az oroszok által kikényszerített »béke«, a nyílt katonai harmadik világháborúval fenyeget.

Komolyabban kell venni az Orbán-féle oroszpárti uszítók aknamunkáját is, és az oroszokkal szembeni szankciókat sokkal erősebbé kellene tenni. Fel kellene ismerni, hogy nem elég az eddigi támogatás, és nem elég az oroszokkal szembeni ellenállás. Az ukránokat nem lehet magukra hagyni, mert ma ők védik a nyugati szabad világot. Ha elesnek, a világnak annyi.

Ebben az esetben elkerülhetetlen a világháború, mert az oroszokat akkor már csak a NATO állíthatja meg, amíg van, s amíg nem lesz Trump Amerika elnöke és nem bénítja le, amíg nem hagyja magára az európaiakat. Orbánt az oroszok mellé kell sorolni, mert hozzájuk tartozik, és meg kell szüntetni azt, hogy akadályozni tudja Ukrajna és a világ védelmét.

Fasiszták csak erőből értenek, Orbán ellenség, akinek nem szabad semmiféle lehetőséget adni.

Fel kell ébredni, hogy az eddigi támogatás nem elég. Ukrajna veresége a Nyugat veresége is lenne, nem csupán morálisan, hanem katonailag is, attól a pillanattól kezdve az oroszok célpontja. A magyarok dédelgetett szeretett fasiszta diktátora e pillanaban az ország orosz megszállását készíti elő, amely elkerülhetetlen, ha az oroszok győznek Ukrajnában.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató