2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

Clinton tagadja a szexvádakat

Súlyos vádakkal kell szembenéznie Bill Clintonnak a Jeffrey Epstein-ügy miatt.

Szerdán nyilvánosságra hoztak több száz oldalnyi bírósági dokumentumot, amelyek feltárják, mely befolyásos embereknek volt bármilyen köze a szexrabszolga-hálózatot működtető Jeffrey Epsteinhez. Az elmúlt években már jó pár név nyilvánosságra került, köztük volt András herceg is, akiről egyik áldozata, Virginia Roberts is azt állította, hogy több alkalommal megerőszakolta.

Bill Clinton neve is említésre került, a volt amerikai elnök a szóvivőjén keresztül reagált a hírekre, írta meg a Daily Mail. Jeffrey Epstein listáján Bill Clinton neve is szerepel. Egy 2016. májusi dokumentum Johanna Sjoberg tanúvallomásának részletét tartalmazza, akit húszévesen vettek fel masszázsterapeutaként. Epsteinnek kellett dolgoznia, és állítása szerint a férfi több alkalommal is szexre kényszerítette őt. A nő még Bill Clintont is szóba hozta a vallomásában.

Elmondta, a 2019-ben elhunyt üzletember azt mondta neki, hogy a volt amerikai elnök a fiatal lányokért rajong.

Persze nem ez az első alkalom, hogy Clinton kellemetlen szexbotrányba keveredett, hiszen a '90-es évek legnagyobb balhéja is az ő nevéhez fűződik: feleségét Monica Lewinskyvel, a Fehér Ház alkalmazottjával csalta meg több alkalommal. Először mindent tagadott, de később bevallotta a tettét.

Clinton szóvivője elmondta a CNN-nek, hogy az elnök valóban utazott Epstein magángépével, azonban amíg barátok voltak, semmit nem tudott a bűncselekményeiről, és hozzátette, közel húsz év telt el azóta, mióta utoljára beszéltek egymással.

Azt is tagadta, hogy valaha is meglátogatta volna a Little St. James Islandet, azaz azt a magánszigetet, ahol sokszor kiskorú lányok nyújtottak szexuális szolgáltatásokat tehetős embereknek

- tette hozzá a szóvívő.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató