2024. május 07. - Gizella
EUR : 389.62
USD : 361.8
Időjárás ikon21°15°

Koltai Róbert: "Mi van kispajtás, te akarsz miniszterelnök lenni? Előbb nőjél meg, aztán se te leszel!"

A HírKlikk Puccs című műsorának a kommunista ripacs Koltai Róbert volt a vendége, akivel sok minden más mellett a humorról is beszélgettek.

Szóba került természetesen Koltai egyik régi szerepe, az Illetékes elvtárs is. Ennek kapcsán sztorizgatott a Jászai Mari-díjas színész-rendező, aki elmesélte, hogy a baloldali politikusok mindig vették a lapot,  jókat derültek a poénjain. De volt egy valaki, egy politikus, aki, a szavaival élve, nem így tett.

„Nekem is régebben, amikor az Illetékes elvtárs figurája voltam, egyetlen egy ember sértődött meg, de az örökre. Aki bejött velem színpadra és vállalta, hogy az Illetékessel ő beszélget. És még most is elég magas pozícióban van.” 

Mivel nem hangzott el név, csak gúnyos utalgatás, a riporter sokat sejtetően csak annyit kérdezett: „Ő az, aki egy kicsit alacsonyabb, mint a többiek?” Koltai Róbert nem válaszolt a kérdésre, csak jó libsi szokás szerint ködösített és kétértelmű választ adott.

„Igen, mert bejött, és hát tényleg akkor vettem észre, hogy én magasabb vagyok, mert általában mindenkinél alacsonyabb. Mi van kispajtás, te akarsz miniszterelnök lenni? Előbb nőjél meg, aztán se te leszel! Így fogadtam.”

Ugyan név továbbra sem hangzott el, azonban a Mandiner leleményesen kinyomozta, hogy már elmesélte a színművész ezt az esetet a Heti Libazsír című műsor egyik korábbi adásában, ahol nevesítette is a politikust: Orbán Viktor. 

Karácsony Gergely főpolgármester is hasonló primitív módon próbált humorizálni korábban, amikor az Economistnak nyilatkozva azt találta mondani, hogy „Orbán alacsony és kövér, én magas és vékony vagyok”. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató