2024. május 08. - Mihály
EUR : 389.06
USD : 361.45
Időjárás ikon17°14°

Bayer: Toroczkai gazember, 2006-ban Gyurcsánynak tett szívességet

Bayer Zsolt válaszolt Toroczkai Lászlónak.

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke egy TikTok-os videóban arról beszélt, hogy a "Bayer Zsolthoz köthető Trianon Múzeum Alapítvány tulajdonában álló Nagy-Magyarország Parkban is indiai vendégmunkások vannak".

Vasárnap este a Bayer showban reagált Bayer Zsolt

Bayer Zsolt elmondta: a szálláshelyeiket bárki lefoglalhatja, és az ő szálláshelyeiket lefoglalta egy multicég. 

– Még egyszer hadd kérdezzem meg, mi is a baj a vendégmunkásokkal? Volt valaha probléma például a kínaiakkal? – tette fel a kérdéseket Bayer. Szerinte semmi probléma nincs az egész jelenséggel, mert két év után hazamennek és kész. 

A nemzeti radikalizmussal nekem semmi bajom sincs, mert annak helye van - mondta Bayer Zsolt.

Toroczkai László életében nem hozott még létre semmit. Semmi maradandó nem fűződik a nevéhez ennek a gazembernek

Majd a 2006-ról beszélt, a MTV-székház ostromról, Bayer Zsolt szerint Toroczkai a semmiből jött és a békés tömeg élére állt, átvezényelte az MTV-székházhoz az embereket. 

Ki vezényelt rohamot a védőfelszerelés nélküli rendőrök ellen? Toroczkai László! Kinek érdeke, hogy ott legalább egy rendőr haljon meg? Hogy a békés tüntetés-sorozatra rá lehessen sütni, hogy gyilkos rohadékok vannak az utcán? Gyucsánynak...

"Mire volt jó a tévé-székház ostroma? Arra, hogy a rendőrök bosszút álljanak október 23-án a bajtársaikon..." - folytatta,

Az a nagy kérdés, hogy Toroczkai László vad magyar-e, vagy csak egy lumpenprolikat hergelő, lumpenproli - tette fel a kérdést Bayer.

 

A műsor első 10 perce szól erről:

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató