2024. május 24. - Eliza, Eszter
EUR : 386.15
USD : 355.93
Időjárás ikon24°15°

„Cseh Katalin, Donáth Anna és Ujhelyi István páros lábbal rúgja vesén a magyarokat!”

„A hazug embert könnyebb utolérni, mint a sánta kutyát” – így reagált a Fidesz EP-képviselője Ursula von der Leyen beismerő vallomással felérő szavaira.

„Nem engedünk a gyermekvédelmi törvényből és nem engedünk abból, hogy Magyarország elutasítja az illegális migrációt” – hangsúlyozta csütörtök este Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője a HírTV Napi aktuális című műsorában.

Miután Ursula von der Leyen az Európai Bizottság elnöke elismerte, hogy a korábbi tagadás ellenére mégis a magyar gyermekvédelmi törvény és a migrációs politika miatt tartja vissza Brüsszel az uniós pénzeket, Deutsch Tamás a következőképpen reagált:

Hazug embert könnyebb utolérni, mint a sánta kutyát, a füllentő, nagyot mondó, a valóságot eltagadó brüsszeli bürokrata előbb vagy utóbb önmagát leplezi le”

– jelentette ki az EP-képviselő Ursula von der Leyen vallomással felérő szavaira.

Emlékeztetett arra, hogy az Európai Bizottság elnöke az EP plenáris ülésén kiállt és higgadtan, nyugodtan, tárgyilagosan elmondta: mostantól kezdve egyetlen cent európai uniós fejlesztési pénzt sem kap Magyarország, ha nem változtat a genderideológiás politika és a migrációs politika terén.

Az adásban Deutsch Tamás megismételte, hogy szerinte az összes „dollárbaloldali” képviselőt le kell váltani idén az európai parlamenti választáson.

Cseh Katalin, Donáth Anna és Ujhelyi István minden létező alkalommal páros lábbal, vaspapucsos módon vesén rúgja a magyarokat.

Mind a hárman megszavazták, hogy Magyarországgal szemben induljon olyan eljárás, aminek a végén elvehetik hazánk szavazati jogát, mindannyian tiltakoztak a Magyarországnak járó uniós források megnyitása, így nemet mondtak a pedagógusoknak járó béremelésre (...) lendületes hazaáruló hullámban, gerjedelemben vannak, el kell őket zavarni június 9-én! – jelentette ki Deutsch Tamás.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató