2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

Pedofilra vadászik a Betyársereg Pestszentlőrincen

“Nem mernek nyugodtan utazni a gyerekek és a nők az 50-es villamoson, nem érzik magukat biztonságban az iskolák és üzletek körül sem. Mindez egy pedofil zaklatónak köszönhető, aki részegen, agresszív viselkedésével tartja félelemben a 18. kerület védtelen lakóit” – adta hírül saját oldalán a Betyársereg, melynek tagjai hozzátették: ha más nem, majd ők elindulnak, hogy megtalálják “ezt a senkiházit”. 

A polgárőrök a rendőrség segítségét kérték, ám a tettest ennek ellenére sem sikerült kézre keríteni, holott az illető nem igazán húzza meg magát. Beszámolók szerint rendszeresen zaklat nőket és gyerekeket. Többen arról meséltek, a férfi az iskolák körül bámulja és leszólítja a tanulókat. Egy esetben az 50-es villamosról sírva rohant el miatta egy kislány.

Az illető rendszeresen artikulálatlanul üvölt fiatal lányokkal és anyukákkal, ráadásul nemcsak a villamoson, de a kerületi élelmiszerboltok környékén is többen látták balhézni. A Betyársereg szokása szerint rögtön elindult, amint segítséget kértek tőlük.

Erre a viselkedésre nincs mentség, az ilyennek nincs helye a társadalomban! Reménykedjen, hogy a rendőrség előbb találja meg, mint mi!

– mondták az elszánt hazafiak, akik azóta az utcákat járják, illetve rendszeresen az 50-es villamos vonalán utaznak, keresve a pedofil zaklatót. Kik a sereg logójával ellátott ruhában, kik civilben pásztázzák a környéket, segítve a rendőrség és a polgárőrök munkáját, valamint javítva a kerület lakóinak biztonságérzetét.

Az 50-es villamos vonala egyébként is fertőzött hely, jót tesz a jelenlétünk

– számoltak be egyik utazásuk után a Betyárok, hozzátéve: “Bármelyik villamoson jelenünk meg, mindig akad egy-két kiilleszkedett, akinek hirtelen eszébe jut, hogy a következő megállónál le kell szállnia”.

A társadalom normális része örül, hogy van egy olyan kemény társaság, mint a Betyársereg, amely nem riad meg semmilyen környéktől és fenyegetéstől, amely kiáll a gyerekekért, és fellép ártatlan magyar honfitársai védelmében. “Azok pedig, akik zaklatják a gyerekeket, jobban teszi, ha visszabújnak a csatornába és soha többet nem jönnek elő, saját érdekükben” -tették hozzá a betyárok.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató