2024. május 03. - Irma, Tímea
EUR : 389.59
USD : 364
Időjárás ikon17°13°

Toroczkai évértékelőt tartott: A Fidesz pontosan úgy együtt dolgozik a globális hatalmi elittel, mint a balliberális oldal

A Mi Hazánk elnöke évértékelőt tartott - a Magyar Jelen tudósított az eseményről.

“Akitől még a globalisták is félnek” - Novák Előd így konferálta fel Toroczkai Lászlót, a párt elnökét.

Toroczkai László bevezetőjében arról beszélt, ha csak az elmúlt egy évet kellene értékelnie, nagyon könnyű dolga lenne, hiszen ezalatt csak az bizonyosodott be, amiről a Mi Hazánk a kezdetektől fogva beszélt, vagyis, hogy a magyarság előtt mindössze három út áll. Ebből az első a balliberális-globalisták útja: egy Európa szabadságjogok, önrendelkezés és nemzetek nélkül.

Kik azok a titokzatos pénzemberek, akik a hazai globalistákat pénzelik? – tette fel a kérdést Toroczkai a beszéde elején.

Vannak olyan újságíróknak álcázott CIA-ügynök Magyarországon, akik hamarabb tudják, hogy a Mi Hazánk milyen megkereséseket fog kapni külföldről, mint mi magunk

– jelentette ki a pártelnök, aki elárulta, Panyi Szabolcs két nappal hamarabb már tudott egy külföldi megkeresésről.

“Kik működtetik ezt a globális rendszert? Ez az igazi nagy kérdés, amit meg kell fejtenünk!” – mondta Toroczkai, aki kiemelte: Soros György csak egy kis törpe a többi pénzemberhez képest. Mondjuk a BlackRockhoz képest.

“A Fidesz pontosan úgy együtt dolgozik a globális hatalmi elittel, mint a balliberális oldal”

– magyarázta a Mi Hazánk elnöke, megemlítve a BlackRockot, a Rockefellereket és a Rothschildokat. Ezekkel a pénzemberekkel szerinte az a legnagyobb baj, hogy valamennyien politizálnak, méghozzá az LMBT-jogok, a migráció, vagy akár a kötelező vakcina érdekében.

Ezeknek a pénzügyi embereknek van egy sötét víziójuk a világról, amit meg is vallanak, például a davosi konferencián. Ezekkel az elvekkel a Mi Hazánknak komoly problémái vannak, “például, hogy Ukrajnában háborúhoz vezetettek ezek a törekvések” – magyarázta.

Az orosz-ukrán háború kapcsán Toroczkai arról beszélt, ez egy olyan háború, mely tönkreteszi Európát, Ukrajnát pedig eladja a BlackRocknak, melyhez Zelenszkij boldogan asszisztál. Ezen háború kapcsán a Mi Hazánk álláspontja világos: azonnali tűzszünet, béke és tárgyalásos megegyezés. Kárpátalja kérdését is rendezni kell. “Ha ennek a háborúnak Ukrajna államiságának megszűnése lesz a vége, akkor egyetlen magyar pártként, mi, igényt tartunk Kárpátaljára” – szögezte le.

A pártelnök ezt követően rátért az ország előtt álló második útra, a Fidesz útjára, melyet értékelése szerint nagyon nehéz lefesteni, hiszen “igen girbe-gurba”, a liberális internacionálétól eljutottak a nemzeti radikalizmusig. Külpolitikájuk azonban “teljesen értelmezhetetlen”.

Nem lehet megtervezni egy ország jövőjét külpolitikai koncepció nélkül – jelentette ki Toroczkai.

A palesztin – zsidó konfliktus kapcsán is elhibázottnak látja Orbán külpolitikáját, mivel "egyedüli országként nagyjából Magyarország maradt Izrael egyetlen feltétlen támogatója. Gazdaságilag ez a kiállás teljesen értelmezhetetlen."

Mi vagyunk azok, akik nem váltogatjuk a politikai nézeteinket, a barátainkat és a szövetségeseinket, mert nekünk elveink vannak

– jelentette ki. Hozzátéve:

Ha valami rendületlen, az azt jelenti, hogy egyensúlyban van, nem billeg. A mi feladatunk megtalálni az egyensúlyt a világban, ahol Magyarország is megtalálja a helyét, különben valaki gyarmatosítani fog minket.

“Szükségünk van az európai nemzetek szövetségére, de nincs szükségünk a globalisták és a pénzemberek által irányított Európai Egyesült Államokra” – mondta Toroczkai, kitérve arra is, hogy a globalisták ellen csak nemzetközi összefogással lehet győzni. A Mi Hazánk feladata megtalálni ezeket a szövetségeseket.

Kifejtette, pártja nem kér a globalizmusból, mely már bizonyította, célja az emberek jogfosztása.

Geert Wilders Hollandia vagy Izrael miniszterelnöke akar lenni? Mert a megszólalásai alapján nem tudom eldönteni - tette hozzá Toroczkai.

“Az első, amit minden nemzeti erőnek mondania kell: Stop migráció!” – szögezte le, kiemelve a vendégmunkások kérdését is. Szerinte ha nincs harmadikvilágbeli bevándorló, nincs kulturális probléma. “Ha én odamegyek, én betartom az ő szokásaikat, viszont ha ők jönnek ide, akkor nekik is kötelességük betartani a mi szokásainkat” – magyarázta a pártelnök, aki úgy látja, ha a két kultúra kölcsönösen tisztelné egymást, akkor lehetne jó kapcsolatot kiépíteni az északi civilizáció és az iszlám között. Kitért arra is, a világkormány minden formáját elutasítják.

“Strukturális politikát az erőltetett iparpolitika helyett” – jelentette ki. Toroczkai úgy látja, elhibázott politika az akkugyárakra építeni a jövőnket, tönkretéve a magyar termőföldeket. “A Fidesz gazdaságpolitikája magyarellenes, mert miközben a globális nagyvállalatokat pénzeli, nem ad támogatást a magyar kkv-szektornak, a magyar dolgozóknak, a magyar embereknek” – magyarázta.

Toroczkai kitért arra is, Orbán hogyan akar például arab országokkal tárgyalni, mikor legnagyobb szövetségese, Izrael, eddig nagyságrendileg 10 ezer gyermeket gyilkolt meg Gázában.

Nincs olyan, hogy nyugati civilizáció. Olyan van, hogy északi civilizáció. Az orosz, a bolgár, a magyar, a holland, az egy civilizáció. Ez a Kelet-Nyugat, ez egy mesterséges törés. Ha megnézzük a politikájukat, a folyamatokat, ez egy civilizáció – jelentette ki.

“Nekünk Magyarországon van koncepciónk, tudjuk, mit akarunk. Ahhoz azonban, hogy ez működjön, győznünk kell. Ha egységesek maradunk, ha a nemzeti erők együtt haladnak ezen az úton, akkor győzhetünk. És ha győztünk, rendbe tesszük Magyarországot!”

– zárta beszédét a Mi Hazánk elnöke.

A rendezvény a Szózat és a Székely Himnusz közös eléneklésével méltóképpen ért véget.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató