2024. április 30. - Katalin, Kitti
EUR : 391.99
USD : 366.17
Időjárás ikon23°15°

Hollik István: A baloldali pártokat megvásárolták

A baloldali pártokat megvásárolták. Egyrészt beismerték, másrészt ténykérdés. Ezeket a pártokat a bevándorlás- és háborúpárti nemzetközi baloldal megvásárolta. Innentől kezdve elfelejthetjük, hogy ők önálló politikai entitások – mondta Hollik István a Hír TV-ben. A Fidesz kommunikációs igazgatója hozzátette: ők Soros György magyarországi fiókszervezetei.

Mint korábban beszámoltunk róla: az Action for Democracyhoz köthető személyek ismerték el nemrég a közzétett videókon, hogy Soros György finanszírozhatta többek között a magyarországi baloldal választási kampányát.  Az X felületén megjelent és rohamosan terjedő felvételeken olyan, a spekulánshoz közel álló  személyek mesélnek gyanútlanul, mint Kati Marton, Wesley Clark tábornok vagy éppen Korányi Dávid, az Action for Democracy igazgatója, aki korábban Karácsony Gergely városdiplomáciai főtanácsadója volt. 

Nagyon úgy tűnik, végleg lebukott a magyar ellenzék, és kiderült, hogy valójában Soros  György támogathatta a baloldal 2022-es választási kampányát. Néhány, az X közösségi média-felületre feltöltött, s az Amerikában élő magyarok körében is terjedő videóban ugyanis éppen az Action for Democracy (A4D) nevű szervezet tagjai vallják be, hogy a spekuláns támogatta leginkább a tevékenységüket.

(MNO)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató