2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

Kocsis Máté az államfői kegyelem ügyéről: A baloldal most inkább mélyen hallgasson!

„Az a baloldal, nagyon mélyen hallgasson, amelyik nem szavazta meg a pedofilellenes törvényt 2021-ben” – írta Kocsis Máté.

Az a baloldal, nagyon mélyen hallgasson, amelyik nem szavazta meg a pedofilellenes törvényt 2021-ben, amelyik nem támogatta, hogy a legsúlyosabb büntetést kapják a pedofilbűnözők, amelyik ellenezte a kereshető pedofilnyilvántartást és amelyik érvénytelenné akarta tenni a gyermekvédelmi népszavazást. Ugyanez a baloldal az is, amelyik ma is beengedné az erőszakos genderpropagandát az iskolákba és az óvodákba, nyugati szövetségeseikkel együtt pedig megtámadták a gyermekvédelmi és pedofilokat szigorúan büntető törvényünket a brüsszeli fórumokon” – írta Kocsis Máté a Facebook-oldalán.

„Érdekes, akkor nem hangoskodott a Gyurcsány vezette baloldal, amikor Jámbor András párttársánál 70 ezer pedofil felvételt találtak, meg akkor sem, amikor Bauer Tamás, aztán meg a HVG sorra mentegette a pedofil bűnelkövetőket.

De az sem zavarta a baloldalt és a dollármédiát, hogy Józsefváros gyurcsányista polgármestere, Pikó András együtt fotózkodott és kampányolt a hírhedt B. Zsolt nevű pedofillal, vagy amikor Pulai András azt mondta, hogy a pedofilokkal együtt lehet érezni. Persze attól is eltekintettek, amikor a Jobbik politikusát kapták gyermekpornográf bűncselekményen” - fogalmazott Kocsis Máté.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató