2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

Megszólalt az apa, akinek a lányát ukránok zaklatták a HÉV-en (Videó)

Az Örs vezér teréről indult édesanyjához vacsorázni az a 21 éves nő, akit vasárnap késő délután három ukrán férfi zaklatni kezdett.

A névtelenségét kérő áldozat a Hír TV-nek elmondta: Mátyásföld megálló környékén kezdte molesztálni őt három ittas ukrán férfi.

A lány az édesapját riasztotta telefonon, aki Kerepesen várta gyermekét. A megállóban dulakodásba keveredett a zaklatókkal, és megvágta az egyikük nyakát a zsebéből elővett sniccerrel.

Az áldozat édesapja a Hír TV-nek most elmondta: akkor támadtak rá az elkövetők, amikor felszólította őket, hogy várják meg a rendőröket.

A zaklatón okozott sérülést az édesapa volt felesége látta el, így a mentők kiérkezésekor már stabil volt a férfi állapota. A rendőrség a helyszínen előállította az apát. A csatorna értesülései szerint a gödöllői HÉV-vonalon több szexuális bűncselekmény is történt az elmúlt években. A szerelvényekben pedig nincsenek kamerák, pedig többször is kérték a térségben élők azok felszerelését.

Ahogy arról lapunk beszámolt, Gyuricza László, Kerepes polgármestere vasárnap a közösségi oldalán jelezte, hogy egy ukrán származású férfi zaklatta a fiatal lányt a kerepesi HÉV egyik megállójában. Az apát őrizetbe vették, és életveszélyt okozó testi sértés kísérletével gyanúsítják, de még vasárnap szabadon engedték.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató