2024. május 03. - Irma, Tímea
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

Tucker Carlson bejelentését a Putyin-interjúról több mint 60 millióan nézték meg idáig

Tizenhárom óra alatt több mint 60 millióan nézték meg Tucker Carlson amerikai újságíró moszkvai videoüzenetét az X közösségi oldalon, ahol bejelentette, hogy megjelent egy interjú Vlagyimir Putyin orosz elnökkel.



Carlson előző nap tett közzé egy videót, amelyet a Kreml tornyai és a Megváltó Krisztus-székesegyház hátterében rögzítettek, és amelyben azt nyilatkozta, hogy hamarosan interjút készít az orosz vezetővel.

Az újságíró hangsúlyozta, hogy ez a beszélgetés nagyon fontos,

hiszen az amerikaiak egyáltalán nincsenek tisztában azzal, hogy mi történik Oroszországban és Ukrajnában.

Egy órával a megjelenés után a nézettség elérte az 5,2 milliót. Két óra leforgása alatt ez a szám négyszeresére, 20 millióra nőtt. Kilenc óra alatt pedig több mint 50 millió alkalommal nézték meg a videót. (Cikkünk megjelenéséig)

Carlson üzenete nagy feltűnést keltett mind az internet-felhasználók, mind a média és az amerikai politikai berendezkedés képviselői körében.

Maga az újságíró szerint a Fehér Ház kétszer is megpróbálta megzavarni az interjút. A Fehér Ház sajtótitkára, Karine Jean-Pierre később cáfolta ezt a kijelentést.

Ugyanakkor Carlson elmondta, hogy Elon Musk vállalkozó megígérte, hogy nem fogja blokkolni ezt az interjút, amikor megjelenik az X közösségi oldalon.

Alex Jones amerikai újságíró és rádiós műsorvezető elmondta, hogy Tucker Carlson azt mondta neki, hogy a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel készített interjú két órán át tartott, hamarosan megjelenik, és epikus lesz.

"(Tucker) írt nekem, és azt mondta, hogy (az interjú) két óra hosszú, és nagyon-nagyon hamarosan megjelenik" - mondta Jones az X közösségi oldalán közzétett videóban.

Jones szerint az interjú epikus lesz, és bekerül a történelembe.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató