2024. május 05. - Györgyi
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°13°

Tucker Carlson közzétette az első fotót a Putyinnal készült interjúból

Tucker Carlson amerikai újságíró az Instagram közösségi hálózaton tette közzé az első fotót, amelyen Vlagyimir Putyinnal készít interjút.



A fotó a Kreml egyik képviseletében készült. Putyin és Carlson között van egy kis asztal, az újságíró közelében pedig egy pohár víz, illetve szemben vele egy kis termosz. Putyin és Carlson öltönyben ül, Tucker csíkos nyakkendőt választott az interjúhoz, az államfő simát.

Vlagyimir Putyin gyakran használ termoszt különféle rendezvényeken. Mint arról a RIA Novosztyi, Dmitrij Peszkov elnöki sajtótitkár beszámolt, az államfő folyamatosan teát iszik belőle. Ennek ellenére Putyin korábbi, termoszos megjelenése a nyilvánosság előtt számos külföldi média érdeklődését felkeltette.

A héten vált ismertté, hogy Tucker Carlson amerikai újságíró Moszkvában tartózkodik. Később közzétett egy videót, amelyet a Kreml tornyai és a Megváltó Krisztus-székesegyház hátterében rögzítettek, és bejelentette, hogy egy interjút közölt az orosz elnökkel. Az újságíró kifejtette, hogy a beszélgetés oka az amerikaiak teljes tudatlansága volt az Oroszországban és Ukrajnában történtekről.

Ugyanakkor a Fehér Ház – Carlson szerint – kétszer is megpróbálta megzavarni az interjút. A Fehér Ház sajtótitkára, Karine Jean-Pierre később cáfolta ezt a kijelentést.

Az interjú ma éjfélkor jön ki az X-en.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató