2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon24°13°

Szemtanúkat keres a rendőrség, miután egy ukrán származású férfi zaklatott egy fiatal lányt

„Várjuk azok jelentkezését is, akik 2024. február 4-én 16 óra körül szemtanúi voltak a kerepesi HÉV-megállóban történt eseménynek!” – írták.

A sajátos rendfenntartó akcióiról ismert kerepesi polgármester, Gyuricza László egy felhívást tett közzé a közösségi oldalán, amelyben egy a városban történt bűncselekményről osztott meg részleteket a követőivel.

Tisztelt Lakosság! A legendák elkerülése érdekében tájékoztatom Önöket: Egy ukrán származású férfi zaklatott egy fiatal lányt a kerepesi HÉV-megállóban”

– írta Gyuricza.

Megszólalt annak a lánynak az apja, akit egy ukrán férfi zaklatott a kerepesi HÉV-megállóban, akivel utána ő dulakodásba keveredett és torokmagasságában megvágta. A megtámadott lány nagyon megijedt, amikor három férfi vette körbe és egyikük simogatni kezdte.

Állítása szerint szexuálisan zaklatták, ezért az apjától kért segítséget, aki az állomáson kérte számon az egyik zaklatót.

Dulakodtak, majd az apa egy sniccerrel megvágta a férfi nyakát. A rendőrök az apát őrizetbe vették – majd később kiengedték –, a zaklatással gyanúsított férfi azonban szabadlábon van.

A történtek és az előzmények körülményeinek teljes körű tisztázása érdekében szükség van azok felkutatására, akik 2024. február 4-én a 15 óra 38 perckor Budapest-Örs vezér térről induló, és Mogyoródig közlekedő HÉV szerelvény utolsó kocsijában utaztak, és tanúi voltak az ott történteknek – írja a Police.hu.

Várjuk azok jelentkezését is, akik 2024. február 4-én 16 óra körül szemtanúi voltak a kerepesi HÉV megállóban történt eseménynek!”

– közölte a rendőrség.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató