2024. április 28. - Valéria
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon23°

A DK kiperelné K. Endre kegyelmi döntésére vonatkozó adatokat

A Demokratikus Koalíció közérdekű adatigénylést nyújt be és perel, hogy adják ki a kegyelmet előkészítő, és minden, az üggyel kapcsolatos iratot – olvasható Kálmán Olga DK-s országgyűlési képviselő közleményében.

„Az országnak joga van tudni, hogyan engedhették szabadon a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatójának bűnsegédjét. Ki kérte a kegyelmet? Ki nyomta át Novák Katalinon és Varga Juditon?

Ki mozgatja a szálakat a pedofilok védangyalaként a háttérben, akinek Novák Katalin és Varga Judit beáldozása sem volt drága egy pedofilsegítő szabadságáért?”

– fogalmazott a politikus.

A DK közérdekű adatigénylést nyújt be és perel, hogy adják ki a pedofilüggyel kapcsolatos összes iratot!

Az egész országot megrázta a bő egy hete kirobbant pedofilügy, amelybe Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter is belebukott. Hiába történtek meg azonban a lemondások, még mindig több a megválaszolatlan kérdés, mint a válasz a kegyelmi döntéssel kapcsolatban.

A Demokratikus Koalíció közérdekű adatigénylést nyújt be és perel, hogy adják ki a kegyelmet előkészítő, és minden, az üggyel kapcsolatos iratot. Az országnak joga van tudni, hogyan engedhették szabadon a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatójának bűnsegédjét. Ki kérte a kegyelmet? Ki nyomta át Novák Katalinon és Varga Juditon? Ki mozgatja a szálakat a pedofilok védangyalaként a háttérben, akinek Novák Katalin és Varga Judit beáldozása sem volt drága egy pedofilsegítő szabadságáért? Talán egy magasrangú kormánytag, esetleg maga Orbán Viktor használja pedofilmentésre a közhatalmat? Gondoskodunk róla, hogy ne maradjon ennyiben az ügy, és fény derüljön a teljes igazságra, valamint minden érintett személyére.

Kálmán Olga 
A DK frakciószóvivője

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató