2024. május 05. - Györgyi
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°13°

Az adócsaló Iványi a pénteki "gyermekvédelmi tüntetés" szervezőinek üzent

Üzenetet küldött a pénteki tüntetés szervezőinek és résztvevőinek a gyurcsányista Iványi Gábor.

„Nincs annál megrendítőbb, mint ha kiszolgáltatott gyermekeket bántalmaznak azok, akiknek szeretni, védelmezni, oktatni, támogatni kellene őket, akik szülőként vagy nevelőként élnek vissza a hatalmukkal.”

– fogalmazott a kamulelkész.

Elmondta azt is, hogy lelkipásztorként és vallási vezetőként különösen szomorúvá teszi az, ha egyházi emberek nem érzik át az ilyen helyzetek elfogadhatatlan súlyát, nem tesznek meg minden tőlük telhetőt az ilyen esetek megelőzésére. Iványi itt minden bizonnyal a kegyelmi botrányról beszélt, aminek következtében februárban lemondott Novák Katalin köztársasági elnök.

Többek között Azahriah, Pottyondy Edina és Osváth Zsolt, de más youtuber-influenszer is kiálltak a február 16-i, pénteki, 18 órától kezdődő tüntetés céljai mellett. „Nagyon nincs rendben, hogy a magyar közélet uszításból, gyűlöletkeltésből, karaktergyilkosságokból áll. És ha ez nem lenne elég kiábrándító, az is kiderült, hogy a pápalátogatás ürügyén szabadon engedtek egy embert, aki aktív segítője volt egy gyermekbántalmazó erőszaktevőnek. Elnöki kegyelemmel szabadult, erkölcsi bizonyítványt kap, bármikor újra gyerekek közelében dolgozhat” – írták közleményükben.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató