2024. május 19. - Ivó, Milán
EUR : 387.87
USD : 357.68
Időjárás ikon23°11°

Molnár Áron: tiszta szívemből felnéztem Navalnijra

Gyászol a magyar felforgató.

A Noár nevű senki az alábbiakat posztolta:

„Meghalt Alekszej Navalnij. Senkit nem tartottam az életemben példaképemnek, de rá tiszta szívemből felnéztem. Sok mindent megtennék az országom szabadságáért, de ha rá gondolok, arra, amit ő tett, mindig zavarba jövök. Visszamennék-e az országomba, miután a hatalom emberei megmérgeztek? Visszamennék-e úgy, hogy tudom, hogy börtönbe zárnak koholt vádak alapján és tudnám, hogy valószínűleg a börtönben halnék meg? Kockáztatnám-e a családom, a barátaim, és a harcostársaim életét, szabadságát az ország szabadságáért? Navalnij egy szabadságharcos volt. Megérte-e? Rengeteget gondolkozom ezen..

Navalnij dokumentumfilmjét Putyin brutális dácsájáról, amit Putyin az orosz társadalomtól ellopott pénzből építetett, az orosz társadalom 17%-a tartotta hitelt érdemlőnek. Ezt okozza a propaganda. Kérlek titeket, hogy nézzétek meg a Navalnijról szóló dokumentumfilmet a HBO Max-on, vagy akárhogy és kérlek titeket, hogy küzdjünk azért, hogy itthon ne jussunk el oda, hogy bármelyikünknek, aki egy szabadabb és nyitottabb országért harcol, meg kelljen halnia.

Mert ha csendben maradunk, ha hagyjuk, hogy a putyini képlet alapján működtesse a fidesz a magyar társadalmat, akkor elkerülhetetlenül áldozatai lesznek a küzdelmünknek, ugyanis ezek a rendszerek nem tűrik a kritikát. Navalnij volt a legnagyobb kritikusa Putyinnak, ezért megmérgezték, börtönbe zárták, szisztematikusan tették tönkre, majd megölték. Az országunk jelenlegi miniszterelnöke, Putyin egyik legfőbb szövetségese. Soha ne felejtsd el.”

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató