2024. április 17. - Rudolf
EUR : 394.88
USD : 371.93
Időjárás ikon12°

Eger: polgármesterjelöltet állított a Fidesz

Vágner Ákos agrármérnököt, korábbi agrárkamarai vezetőt választotta egri polgármesterjelöltjének a kormányzó párt - tudatta a párt helyi szervezete hétfőn
 
A 49 éves, egri születésű, jelenleg saját agrárszaktanácsadó irodáját vezető Vágner Ákos személyében olyan embert kértek fel a feladatra, aki képes békét, valamint egységet teremteni és ismét a fejlődés útjára állítani a várost.

Közgyűlést tartott a Fidesz Egri szervezete február 19-én, amelynek célja Eger polgármesterjelöltjének megválasztása volt. Elhangzott, a Fidesz olyan embert kért fel a feladatra, aki képes békét és egységet teremteni, képes ismét a fejlődés útjára állítani Egert. A közgyűlés döntése értelmében Vágner Ákos a Fidesz egri polgármesterjelöltje.
A közleményben idézték Vágner Ákost, aki az eseményen kijelentette: amennyiben bizalmat kap az önkormányzati választáson, mindent megtesz azért, hogy a vármegyeszékhely minél gyorsabban fejlődési pályára álljon a jelenlegi stagnálás helyett.

Emlékeztetett: gazdasági területen dolgozó szakemberként - csapatával együtt - az elmúlt négy évben több mint 20 milliárd forint beruházási támogatáshoz juttatta a térség vállalkozásait.

Vágner Ákos rámutatott: hasonló feladat várna rá városvezetőként is, hiszen "minden elérhető pénzügyi forrást ide kell hozni, és a helybeliek számára hasznosítani."

 

MTI

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató