2024. április 17. - Rudolf
EUR : 394.88
USD : 371.93
Időjárás ikon12°

Kilépett a Momentumból egy zuglói önkormányzati képviselő, felbomlott a frakció

Kisné Szivcsovics Nikolett XIV. kerületi önkormányzati képviselő Facebook-posztjában jelentette be, hogy elhagyja a pártot, ezzel megszűnik a zuglói momentumos frakció.

Megszűnik a zuglói önkormányzat momentumos frakciója, miután a Momentum helyi szövetségi politikája miatt kilépett a pártból Kisné Szivcsovics Nikolett önkormányzati képviselő. Kisné Szivcsovics Nikolett egy Facebook-posztban jelentette be döntését, és ezt azzal indokolta, hogy a zuglói Momentum választási szövetséget kötött a Civil Zugló Egyesülettel, amelynek vezetője Várnai László önkormányzati képviselő - számol be az ATV Híradó.

A Momentumot hét év után elhagyó Kisné úgy fogalmazott, hogy Várnai László személye és személyisége erodálja a Momentum hitelét és az övét is.

Várnait 2013-ban zárták ki az LMP-ből egy botrány után.Várnai László kommentben reagált a bejegyzésre. Úgy fogalmazott, miután a Momentum a következő ciklusban nem tervezi képviselőként indítani Kisné Szivcsovics Nikolettet, a képviselő most másokat okol a kialakult szituációért.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató