2024. április 21. - Konrád
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Magyar Péter bejelentkezett a magyar Navalnij címre

Sokan kérdezik, hogy tényleg nem félek-e,- írja Magyar Péter a Facebookon és így folytatja:

Természetesen kapok válogatott fenyegetéseket a sok ezer támogató üzenet mellett. Biztonsági szakemberek 24 órás védelmet javasoltak és ajánlottak a helyzet komplexitása és az általam kritizált/megtisztítani kívánt körök ereje és veszíteni valója miatt. Én továbbra is hiszem, hogy erre Magyarországon 2024-ben nincs szükség, vagy ha mégis, akkor a nyilvánosság ereje megvéd.

Tudom, hogy jogi eljárások tömkelegét fogják indítani/kreálni ellenem. Ez a folyamat már el is indult. És nyilván még számíthatok újabb és újabb kreált vádakra, lejáratásokra, hogy ellehetetlenítsék az életemet és minden módon lejárassanak. Hálás vagyok a neves ügyvéd kollegáknak a felajánlott segítségért, illetve a jogász évfolyamtársaim támogatásáért. És persze köszönök minden pozitív üzenetet, imát és drukkot.

Sokan kérdezik, miért kezdtem ezt el, mi a cél, hova szeretnék eljutni. Hiszek abban, hogy az igazság szabaddá tesz. Nem a rombolás a célom, hanem valami újnak a felépítése. Nyilván ez egyedül nem lehetséges, de szerencsére érezhetően tömegek gondolják azt, hogy a jövőt most írjuk és hogy a jövő valóban elkezdődött.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató