2024. május 04. - Flórián, Mónika
EUR : 389.59
USD : 364
Időjárás ikon17°13°

Kubatov Gábor: Magyar Péter mindig is egy futballistafeleség volt

„Én nem ismerem Magyar Pétert. Jártak hozzánk meccsre. Tehát én néztem vele mérkőzéseket, de ott én öt szónál többet nem beszéltem vele. Nekem Judit volt a kollégám, a párttársam, szerintem kiváló munkát végzett. És szerintem az ő válófélben lévő férje kicsit zavarodott helyzetben van.Ráadásul ő mindig is egy kicsit amolyan futballistafeleség státuszban volt.Mégiscsak a felesége töltötte be az igazságügyi miniszteri posztot. Ebben a státuszban volt mindig, s azt gondolom, az a médiafelhajtás, ami jelenleg körülötte van, őt boldogítja.”

Ezt mondta Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke, a Fidesz pártigazgatója a Blikknek.

A bulvárlap a fővárosi ügyeket, a köztársasági elnököt és a Ferencváros csapatát érintő kérdések mellett Magyar Péterről is kérdezte a kormánypárti politikust.

Miután futballistafeleségnek nevezte, így folytatódott a beszélgetés:


Miért pont most?

Kubatov: Ezt nem tudom megmondani. De hogy ezt a viszonyt feszítette mindvégig, az érezhető volt.

Hogy tudja feldolgozni? Mi a reakciója azoknak, akik ismerik őt? Beszélt Varga Judittal? Az egész borzasztó károkat okoz a pártjának is.

Kubatov: A nagyobbik baj az, hogy borzasztó károkat okoz a saját családjának.

És akkor ez innentől magánügy?

Kubatov: Azért az embernek a családjának mégiscsak előrébb kellene állnia a sorban. Gondoljon bele, ők közösen nevelik a gyerekeket. Hogy tudják ezt elrendezni?

Tehát nem haragszik, hanem aggódik?

Kubatov: Ez egy szabad ország, itt mindenki azt beszél, amit akar, még ha az hülyeség is.

Az új köztársasági elnökről is kérdezték Kubatovot. Arra, hogy ki lesz az, így válaszolt: „Nem tudom, ez az elnökség döntése lesz.” Majd amikor visszakérdeztek, hogy neveket biztos hallott, ezt mondta: „Nem figyeltem, nincs is jelentősége. Az elnökség szokott előterjesztés tenni, a frakció megvitatja majd, nagyon sok körön keresztül kell ezt még végiggondolni. És szerintem aludni is muszáj majd egyet rá. Ez komoly feladat, végül is nem a 2-es portást választjuk meg.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató