2024. május 01. - Fülöp, Jakab
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon22°13°

235 ezer forintért adta el saját 13 éves lányát és unokahúgát az anya

A lányoknak ennyi pénzért 14 alkalommal kellett eltűrniük, hogy egy férfi szexeljen velük.

Súlyosbítást indítványozott a Győri Fellebbviteli Főügyészség annak az anyának az ügyében, aki pénzért eladta saját 13 éves lányát és gyámsága alatt álló 15 éves unokahúgát - írták közleményükben.

Az anya maga is szexuális szolgáltatást nyújtott egy férfi ismerősének, és erre beszélte rá a gyerekeket is. A két lányt összesen 14 alkalommal küldte el a férfi nyergesújfalui házába, és ott tűrjék el, hogy a férfi szexeljen velük.

Cserébe összesen 235 000 forintot kaptak, amit az anyának kellett átadniuk.

A Tatabányai Törvényszék a nőt emberkereskedelem bűntette miatt 6 év fegyházbüntetésre, 6 év közügyektől eltiltásra ítélte, vele szemben 235 ezer forint vagyonelkobzást rendelt el. A szülői felügyeleti jogát is megszüntette.

A férfit 2 rendbeli gyermekprostitúció kihasználásának bűntette és szexuális visszaélés bűntette miatt 2 év börtönbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását 4 év próbaidőre felfüggesztette, valamint végleges hatállyal eltiltotta minden olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel kerülne kapcsolatba.

(ugyeszseg.hu)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató