2024. április 13. - Ida
EUR : 391.76
USD : 367.13
Időjárás ikon24°14°

Több tucat jármű balesetezett az M7-esen, teljes útzár van érvényben

Elterelik a forgalmat Velencénél.

Súlyos baleset történt az M7-es autópályán Velencénél, emiatt a főváros felé vezető oldalon Pákozdnál, míg Letenye irányába a kápolnásnyéki kihajtónál leterelik a forgalmat, írta az MTI. A rendőrség szerint több, különálló közúti baleset történt az autópálya 44-es kilométerszelvényében, Velence térségében, feltételezhetően a sűrű köd miatt. A balesetekben több tucat jármű érintett.

A rendőrök teljes pályás útlezárás mellett végzik a helyszínelést és a műszaki mentést. Mindkét irányban több kilométeres a torlódás.

A sztráda mindkét oldalán, több helyszínen futottak egymásba gépkocsik. A Balaton felé vezető oldalon, Pázmánd közelében két helyszínen több autó futott egymásba. A főváros felé vezető oldalon, Pákozdnál több száz méteres szakaszon történt több karambol. Sorra áramtalanítják a balesetekben érintett járműveket és a karambolok helyszínén vannak a mentők is, tudatta a katasztrófavédelem.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője megerősítette az MTI értesülését, hogy a baleset helyszínére számos mentőegység, köztük mentőhelikopter is érkezett, a mentés, a sérültek ellátása folyik.

(MTI)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató