2024. május 05. - Györgyi
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon24°12°

Dobrev: Orbán pedofilhálózata visszatuszkolja a szörnyeket a gyermekvédelem rendszerébe

A DK politikusa a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy ellátogatott a bicskei gyermekotthonba.

"Az elmúlt hetek történései után kötelességemnek éreztem, hogy személyesen gyűjtsek információt a magyar gyermekvédelem helyzetéről, lássam, hogy biztonságban vannak-e a gyerekek, amikor odakint szörnyek járnak. Ezért mentem el a bicskei gyermekotthonba és más gyermekvédelmi intézményekbe is" - kezdte Dobrev Klára, aki egy videót is megosztott a gyermekotthonokban szerzett tapasztalatairól.

Dobrev elmondta, a látogatásai során intézményvezetőkkel, pedagógusokkal, szakemberekkel találkozott, és természetesen nagyon sok gyerekkel.

"Sok ezer tisztességes ember dolgozik a magyar gyermekvédelemben, akiknek a nevét Orbán Viktor és pedofilhálózata besározta. Sok ezer tisztességes ember, nevelőszülők, családsegítők, gyermekotthoni dolgozók, akik minden erejükkel azon vannak, hogy a gyerekeknek jobb legyen, és hogy a szörnyeket kivessék maguk közül. És erre Orbán pedofilhálózata visszatuszkolja ezeket a szörnyeket a gyermekvédelem rendszerébe, kiszolgáltatja az ártatlan gyerekeket nekik, és elveszik még azokat a lehetőségeket is, tönkreteszik azokat az embereket, akik időben megpróbáltak jelezni, akik időben megpróbálták a gyermekeket megvédeni" - fogalmazott Dobrev, aki szerint éppen ezért "kutyakötelességünk" az orbáni pedofilhálózat utolsó tagját is eltávolítani a gyermekvédelem rendszeréből. 

Kötelességünk az orbáni pedofilhálózat minden egyes tagját vagy börtönbe juttatni, ha bűncselekményt követett el, vagy pedig a közélet közeléből is eltüntetni. Nem tudjuk máshogy megvédeni a gyerekeinket

- jelentette ki a politikus.

Videója végén köszönetet mondott a gyermekvédelemben dolgozóknak, majd azt ígérte, hogy felfogják számolni az orbáni pedofilhálózatot. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató