2024. április 17. - Rudolf
EUR : 394.88
USD : 371.93
Időjárás ikon12°

Verhofstadt ismét fröcsögve támadt Orbánra

Az Országgyűlés hétfőn elsöprő többséggel elfogadta Svédország NATO-tagságának ratifikációját, ezzel a döntéssel Magyarország is jóváhagyta a szövetség bővítését.

A híresen magyarellenes belga politikus, Guy Verhofstadt a döntés után ismét fröcsögve támadt Orbán Viktorra:

„Soha ne felejtsük el, micsoda történelmi pillanat ez: Putyin Nyugat-ellenes háborúja előtt el sem tudtuk volna képzelni, hogy Svédország csatlakozik a NATO-hoz…

És azt se felejtsük, hogy Orbán hónapokig húzta ezt, és mindannyiunk biztonságával hazardírozott, hogy barátja és hőse, Putyin kedvében járjon”

A liberális politikus rendszeresen támadja a magyar miniszterelnököt azért is, mert hajlandó volt Putyinnal tárgyalni. Sőt, mostani posztjában Putyint már egyenesen a magyar miniszterelnök barátjaként aposztrofálja.

A baloldal tipikus álszentségét és a felháborító, elvtelen kettős mércéjét mi sem mutatja jobban, mint hogy a volt belga miniszterelnök egy olyan cég igazgatótanácsában foglalt helyet, amelyik világszerte LNG-t, cseppfolyósított gázt is szállít. A vállalat emellett a szárazföldi kiszolgálásban és az energiahordozó tárolásában és visszagázosításában is aktívan részt vesz szinte minden kontinensen.

A szállítmányozó cég a legnagyobb orosz céggel, a Gazprommal is szerződött.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató