2024. április 14. - Tibor
EUR : 391.76
USD : 367.13
Időjárás ikon27°16°

Lehalt az MLSZ jegyértékesítő felülete

Az MLSZ honlapja nem bírta el az érdeklődők tömegét, így 10 óráról 13 órára tette át a Magyar Labdarúgó Szövetség a válogatott EB felkészülési meccseire a bérletértékesítés kezdetét.

Bár a bérletek értékesítése ma 10 órától kezdődött volna, az MLSZ aloldala azzal az üzenettel fogadta a regisztrált SZK-tagokat, hogy az oldal karbantartás alatt van és próbálkozzunk később.

Az összeomlás oka a fokozott érdeklődés volt, mivel a mai naptól lehet lecsapni a válogatott hazai mérkőzéseire értékesített ötmeccses bérletekre.

Az SZK tagsággal nem rendelkezők számára március 4-től nyílik meg a vásárlási lehetőség, feltéve, hogy maradnak elérhető bérletek. Aki csak egy-egy meccsre szeretne jegyet váltani, azok március 13-tól próbálkozhatnak.

A Magyar Labdarúgó Szövetség a hűségprogramot azért indította, mivel az érdeklődés a válogatott meccseire nagyobb, mint a Puskás Aréna befogadó képessége. Az új Szurkolói Klub bevezetésének az lenne a lényege, hogy a rendszeresen meccsre járók számára könnyebb legyen jegyekhez jutni.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató