2024. május 08. - Mihály
EUR : 389.06
USD : 361.45
Időjárás ikon17°14°

Dobrev csatába indul, bejelentette, hogyan vennék vissza az országot

Húsz oldalas kiadványt ad ki a DK, ami arról szól, hogyan veszik vissza az országot a fideszes milliárdosoktól és adják oda az embereknek.

“Tőlük elvesszük, Nektek odaadjuk!” - ezzel a címmel készített 20 oldalas kiadványt a Gyurcsány-párt. Ebben a füzetben 8 olyan kormányközeli milliárdost mutatnak be, akik “ma bármit megtehetnek a magyarok ellen” - fogalmaz közleményében a párt. 

Mint írják: van, aki a magyarok rezsiszámláin keres milliárdokat; van, aki az orbáni infláción és a dráguláson gazdagodik; van, aki a tönkretett állami egészségügyből menekülő magyarok magánegészségügyi költésein akar újabb milliárdokat keresni; és van, aki vendégmunkásokat hoz a magyarok munkahelyeire. 

Bemutatnak olyan állampolgárokat is, akik tanulnak, dolgoznak, adóznak, gyereket nevelnek, esetleg már végigdolgozták az életüket ebben az országban, mégsem tudnak egyről a kettőre jutni. Ezeken az oldalakon azt mutatják be, hogy mit tenne értük egy Dobrev Klára vezette szociáldemokrata kormány; mi lenne a szociáldemokrata fordulat első 24 intézkedése. Ez nem egy teljes program, csupán betekintést kívánnak nyújtani abba, hogy miért akarják leváltani az Orbán-rendszert és milyen szellemiségű kormányzásra készülnek.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató