2024. május 23. - Dezső
EUR : 386.15
USD : 355.93
Időjárás ikon24°15°

Választási megállapodást javasol a csepeli Fidesz Borbély Lénárdnak

A csepeli Fidesz-KDNP a baloldal hatalomra kerülésének megakadályozása érdekében önkormányzati választási megállapodást javasol Borbély Lénárdnak – közölte a Fidesz csepeli szervezete hétfőn az MTI-vel.

Azt írták: “ennek érdekében félre kell tennünk minden vélt vagy valós ellentétet, múltbéli és jelenlegi sérelmet, az egyéni érdekeket”. “Tennünk kell érte, és komolyan kell vennünk, hogy nekünk Csepel az első!”

A pártszervezet azt javasolja: Borbély Lénárd vagy Dudás Zoltán polgármesterjelölt lépjen vissza a másik javára. A visszalépett polgármesterjelölt a tizenkettőből hét egyéni képviselői körzetet nevezhet meg, ahol az induló polgármesterjelölt visszalépteti saját jelöltjeit

– írták, hozzátéve, egyetlen egyéni képviselői körzetben sem indulnak egymás ellen.

Közölték: a jelölőszervezeteik külön-külön választási listát állítanak.

Kijelentjük és garanciát vállalunk, hogy az önkormányzati választás során nem működünk együtt Gyurcsány és Soros kitartottjaival, a baloldallal. Viszont nem kampányolunk egymás ellen”

– olvasható a pártszervezet közleményében, amelyben kiemelték azt is, hogy “az önkormányzat jövőbeni összetételét és hatalmi viszonyait kizárólag a csepeli választópolgárok dönthetik el a szavazófülkében”. Leszögezték: a választók akaratát elfogadják és tiszteletben tartják.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató