2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon23°

Bevadultak a hazaáruló libsik: így értékelik le az új Petőfi-filmet

Kísérteties a hasonlóság a Most vagy soha! és az Elk*rtuk IMDb-értékelése között, jelenleg 1,2 ponton áll a Most vagy soha!

Március 13-án este volt a Most vagy soha! című film díszbemutatója, mától pedig már a nagyközönség is láthatja az alkotást. A világ legnagyobb filmértékelő oldalán, az IMDb-n már meg is érkeztek az első értékelések, amelyek összesített eredménye 1,2 pontos értékelés (a 10-es skálán).

Bár még nem láthatták sokan Rákay Philip nagyszabású Petőfi-filmjét, a Most vagy soha! IMDb-oldalán máris megkezdődött a már tendenciává váló jelenség: nagy többségben egycsillagos értékelések érkeznek a filmre. 

Jelenleg majdnem 1200 értékelésből 1100 egycsillagos és 85 tízcsillagos van, ezzel 1,2 ponton áll a film. 

Pontozták Magyarországról, Ausztriából, Németországból, az Egyesült Királyságból és az USA-ból is.

Ehhez azonban nem árt hozzátenni, hogy a nyilvánosság előtt csak csütörtök déltől játsszák a mozik a filmet, de persze az értékelésnek nem feltétele, hogy a felhasználók lássák is a filmet, ezt használják ki a libsik is.

Az IMDb-háború a 2021-ben bemutatott Gyurcsány-film esetében volt a legvadabb: mindössze három nap alatt több mint 15 ezer értékelés érkezett a filmre, amely magyar viszonylatban rendkívül magas szám. Ennél is látványosabb volt azonban, hogy csak a két véglet létezett a pontozásban: kizárólag 1-es és 10-es értékelések érkeztek a filmre. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató