2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Lelőtt három embert, majd több tússzal együtt elbarikádozta magát egy férfi Trentonban

Egy férfi több tússzal együtt elbarikádozta magát a New Jersey állambeli Trentonban, miután szombat reggel három embert megölt a Pennsylvania állambeli Falls Townshipben − közölték a helyi hatóságok.

„Egy ámokfutó gyilkos ügyében nyomozunk. Ez családon belüli gyilkosság. Három embert öltek meg két különböző lakóhelyen” − mondta Jeff Dence, a városi tanács elnöke a CNN-nek. 

A rendőrség a gyanúsítottat a 26 éves Andre Gordonként azonosította.

Falls Township rendőrsége szerint a kollégáikat nem sokkal helyi idő szerint 9 óra előtt hívták ki, hogy kivizsgáljanak egy bejelentett lövöldözést a Viewpoint Lane-en Levittownban.

A hatóságok szerint Gordon, aki egy lopott járművet vezetett, halálos lövést adott le két emberre, akik a házban laktak.

A lövöldözést követően Gordon az Edgewood Lane-re ment, ahol halálos lövést adott le egy másik személyre. A lövöldözés után a rendőrség szerint Gordon fegyverrel fenyegetőzve elrabolt egy sofőrt a Morrisville-i Bristol Pike-on lévő Dollar General parkolójában. A sofőr a rendőrség szerint nem sérült meg.

Dence szerint a gyanúsítottnál fegyver van és rendkívül veszélyes.

A kerületi ügyészség és az FBI segítségével nyomozunk

− közölte. 

Falls Township rendőrsége szerint Gordon a sofőr kivételével minden áldozatot ismert. Úgy vélik, hogy jelenleg hajléktalan, és a New Jersey állambeli Trenton környékéhez kötődik. 

A gyanú szerint egy gépkarabély van nála, amelyet a bűncselekmények elkövetéséhez használt. Úgy gondoljuk, hogy Gordonnál további fegyverek is lehetnek

− tette hozzá közleményében a rendőrség.

 

(Index)

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató