2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

A Trabzonspor szurkolói a pályán támadtak a Fenerbahce játékosaira (Videó)

A vendég Fenerbahce Trabzonspor elleni 3–2-es sikere után óriási balhé tört ki a trabzoni Papara Parkban, ugyanis a hazai szurkolók tömegesen támadtak a vendégek labdarúgóira és stábtagjaira, a horvát válogatott Dominik Livakovicot például megütötték, míg a belga támadó, Michy Batshuayi egy pörgőrúgással próbálta hatástalanítani az egyik támadót.

A Trabzonspor és a Fenerbahce szurkolói egyébként sincsenek túlságosan jó viszonyban egymással, ezt pedig több dolog is tetézte a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának rangadóján: egyrészt a Trabzonspor a 3., a Fenerbahce a második helyről várta a mérkőzést (viszont 30 pont van a két csapat között), másrészt a találkozó forgatókönyve is nagyban hozzájárult a feszültséghez.

A vendégek Fred duplájával vezettek a szünetben, de a korábbi újpesti Enisz Bardi és Trezeguet góljával a Trabzonspor egyenlített. A Fenerbahce 3–2-es győzelmét a 87. percben a négy perccel korábban beálló Michy Batshuayi állította be.

A Fener játékosai és stábjának tagjai még a pályán elkezdték ünnepelni a győzelmet, de egy Trabzonspor-szurkoló rájuk támadt, majd amikor a biztonságiak is a pályára érkeztek, akkor csatlakoztak hozzájuk a szurkolók, akik ott ütötték egymást, ahol érték.

A Fener kapusának, Dominik Livakovicnak nekiugrottak, Batshuayi pedig egy pörgőrúgással próbálta hatástalanítani az egyik támadót, de a felvételeken az is látszik továbbá, ahogy a Fenerbahce egyik játékosa, Bright Osay-Samuel megüt egy szurkolót.

(NSO)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató